Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik fogyóznak! Miket szoktato...

Akik fogyóznak! Miket szoktatok nassolni csoki helyett?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:

rágózok

vagy fagyasztott gyümölcsöt eszek

2015. aug. 1. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nassolni korábban sem, csak simán sokat ettem. De a gyümölcs mindig jól jön ha édességre vágyom.
2015. aug. 1. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
túró+édesítő+kakaópor, puding vízzel+édesítővel
2015. aug. 1. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Szénhidrátszegény nassokat.

Csokiszósz, palacsinta, kesudió, tojástejes kávé vagy kakaó, álkaramellek (hangulatban, ízben olyasmik, mint a karamell, de szénhidrátszegények), gyümölcsös vagy egyéb bonbonok, kókuszmüzli, magkása, brownie, vaníliakrémes pite, végső esetben mazsolás répatorta... Rengeteg lehetőség van, az a helyzet. Igazából akadályoz az édesség, bár most már így is, úgy is stagnálok, akármit eszem. A répatorta a legkevésbé szénhidrátszegény (a többiben alig akad), azt 20g ch-s napba már nem raknám, elvenné a helyet a zöldségeimtől.

De nassra igazából semmi szükség. Csak régi, finom szokás.

2015. aug. 1. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
S elfeledtem a jelen kedvencemet, ami még kalóriaszegény is, pedig az nálam ritka. Tojáshab, kakaóval, eritrittel, vaníliával, kókusszal, dióval és rummal. Amióta felfedeztem, napointa rárepülök egy adagra, le kéne állnom, bár viszonylag ártalmatlan étel, így a motivációm nem nagy.
2015. aug. 1. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

kb két-három havonta eszek csak csokit.

diétában a gyümölcs a csalás,úgyhogy a nass az egy alma mondjuk a 2 étkezéshez.

2015. aug. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!