Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ronthattam el? Kérlek...

Mit ronthattam el? Kérlek adjatok tanácsot?

Figyelt kérdés

Egész júniusban Shaun T Insanity cardio edzését csináltam, (egy nagyon kemény cardio edzés) + néha Rubint Réka 20 perc önmagadért-ból a hasizom blokkot.

Júliusban felváltottam az Insanityt és helyette Schobert Norbi 40 perces kickbox-át csináltam (még mindig Rubint Réka 20 perc hasizom programjával)

Voltak olyan napok amikor egyáltalán nem tornáztam, vagy csak az egyiket csináltam meg. (de nagyon kevés ilyen volt, a két hónapban kb 4 vagy 5 nap)

Nem diétáztam. Reggelire (néha!) péksütit, zabpelyhet, vagy tojást, rántottát ettem. Normálisan ebédeltem, többnyire húst vagy halat rizzsel vagy csak önmagába, viszont valamikor (néha) ettem sültkrumplit, tésztát is. A vacsorám nagyon minimális volt, alma sajttal, volt olyan hét amikor egyáltalán nem vacsoráztam, de voltak olyan napok amikor (néha!) péksütit, tojást vagy egy zacskó ropit ettem vacsorára. Cukros dolgokat nem ettem, csak fagyit. Június óta kb 5x fagyiztam.

Június elején 163,5 cm és 57 kiló voltam. Még mindig ugyanugy 57 kiló vagyok, pedig még életemben nem tornáztam ennyit mint a múlt hónapokban. Mégse látok semmi változást. A hasamon még mindig van felesleg. Nagyon rosszul érzem magam, hogy ennyi energiát belefektetek és nincs semmi eredmény.

Itt az Augusztus. Szeptemberig lapos hasat szeretnék; szerintem komolyan diétázni fogok, de hogyan? Őrülten diétázni és koplalni semmiképpen sem szeretnék. Ti mit tanácsolnátok?

Itt a kép: [link]

2015. júl. 30. 19:37
 1/2 A kérdező kommentje:
17/L
2015. júl. 30. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem határozottan van változás. :)

Ami nekem nem tetszik, az az étrended. Én minden fehérlisztet, krumplit és cukrot számûznék az étrendedbôl, viszont rengeteg zöldséget ehetnél. (Ha gondolod, megosztom a saját étrendem privátban.) 22/L

2015. júl. 30. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!