szülés után felszedtem 5 kilót... pedig amikor kijöttünk a korházból, még elég jól néztem ki. mivel falun éltünk, nem volt kedvem sehová menni... igy 5 kilót híztam.
most hogy városba költöztünk, nagyon egészségesen élek, és 2 hete elkeztem futni is. igaz nem minen nap mert van amikor túl fáradt vagyok. de mégsem látok semmi eredményt :( mit csináljak hogy sikerüljön fogynom? :S
2008. szept. 5. 11:38
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, mikor néztek nálad pl. hormonértékeket, mert a felborult hormonháztartás is okozhat hízást (sajnos én is ettől szenvedek...), vagy esetleg pajzsmirigy probléma. Mindenesetre 6 után már ne egyél, és napközben is csak keveset, illetve a kenyeret hagyd ki teljesen. Nekem így most másfél hét alatt lement 4 kg. A futás az jó, kitartást, és sikeres fogyást kívánok!
2008. szept. 5. 12:03
2/3 A kérdező kommentje:
igen lehet hogy a hormonok okozzák... cerozette fog.gátlót szedek, (amit nemsokára leváltok mert már nem szoptatok) és nagyon rossz hatással van a testemre. pl: 3 hétig meg van a havim, és legalább 2 egy hónapba. szóval egy-pár nap szünet, és már megint vérzek :S én is arra gondolok hogy ezt mind a tabletta szedése okozza... remélem megfog változni miután abba hagyom ennek a tablettának a szedését... :) és nagyon szépen köszönöm :)
2008. szept. 5. 12:49
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is így jártam, én szinte egyáltalán nem tudtam szoptatni, és rajtam 10 kg felesleg volt. Véletlenül rátaláltam egy kéthetes diétára, amit egy hónapja végeztem, 5 kg ment le, két ruhaméret mínusz, csak zsírbólfogytam és semennyi se jött vissza, s még csinálok majd egy kört. Nagyon ajánlom! Nézd meg a honlapjukat, amit szívesen megírok privátban, mert itt nem engedi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!