Hány kilónak nézek ki?
Tudom, hogy nagyon kövér vagyok, de alakulok azért, május eleje óta 11 kilót fogytam, és folytatom tovább, nem fogom feladni. Sajnos pajzsmirigy alulműködésem van, ami miatt 2 éve koromra már 21 kiló voltam, természetesen évről évre gyarapodtam, ellenben senki nem foglalkozott soha vele. Most kaptam gyógyszert végre, és nagyon jól haladok, szóval jól érzem magam! :) Épp ezért kérlek titeket, ne törjétek le a lelkesedésem és a sikerélményem bántó hozzászólásokkal, amúgy sincs túl sok önbizalmam, épp ez miatt.
Ami még fontos lehet: 171-172 cm magas vagyok. Köszönöm szépen előre is!
nahát :D
én 75-80at mondtam volna, meglepő, hogy 90 körül vagy. de tényleg ne a kilókat nézd, hanem amit a tükör mutat :)
van még miből fogynod, de én nem mondanám rád semmiképp a kövér szót, inkább olyan kis töltött galamb vagy :D hajrá! :) (egyébként szerintem simán felvehetnél ezt a ruhát utcára is, teljesen jól áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!