Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak nézek ki?

Hány kilónak nézek ki?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon kövér vagyok, de alakulok azért, május eleje óta 11 kilót fogytam, és folytatom tovább, nem fogom feladni. Sajnos pajzsmirigy alulműködésem van, ami miatt 2 éve koromra már 21 kiló voltam, természetesen évről évre gyarapodtam, ellenben senki nem foglalkozott soha vele. Most kaptam gyógyszert végre, és nagyon jól haladok, szóval jól érzem magam! :) Épp ezért kérlek titeket, ne törjétek le a lelkesedésem és a sikerélményem bántó hozzászólásokkal, amúgy sincs túl sok önbizalmam, épp ez miatt.

Ami még fontos lehet: 171-172 cm magas vagyok. Köszönöm szépen előre is!

[link]

[link]

2015. júl. 29. 11:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ugyanilyen magas vagyok, azt mondom a saját testem alapján, hogy 75+ vagy
2015. júl. 29. 13:35
 22/25 anonim ***** válasza:

nahát :D

én 75-80at mondtam volna, meglepő, hogy 90 körül vagy. de tényleg ne a kilókat nézd, hanem amit a tükör mutat :)

van még miből fogynod, de én nem mondanám rád semmiképp a kövér szót, inkább olyan kis töltött galamb vagy :D hajrá! :) (egyébként szerintem simán felvehetnél ezt a ruhát utcára is, teljesen jól áll :)

2015. júl. 29. 13:58
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, azért jól esik hallani idegenektől is, hogy nem nézek ki ennyinek.... :D
2015. júl. 29. 16:49
 24/25 anonim válasza:
Te kövér?!?!? 55-60 max ☺
2015. júl. 30. 19:45
 25/25 A kérdező kommentje:
Hahahaha :D :D Korábban már leírtam, mennyi vagyok, nézd meg! :D
2015. júl. 30. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!