Hány kilónak nézek ki?
Tudom, hogy nagyon kövér vagyok, de alakulok azért, május eleje óta 11 kilót fogytam, és folytatom tovább, nem fogom feladni. Sajnos pajzsmirigy alulműködésem van, ami miatt 2 éve koromra már 21 kiló voltam, természetesen évről évre gyarapodtam, ellenben senki nem foglalkozott soha vele. Most kaptam gyógyszert végre, és nagyon jól haladok, szóval jól érzem magam! :) Épp ezért kérlek titeket, ne törjétek le a lelkesedésem és a sikerélményem bántó hozzászólásokkal, amúgy sincs túl sok önbizalmam, épp ez miatt.
Ami még fontos lehet: 171-172 cm magas vagyok. Köszönöm szépen előre is!
Iszonyúan meglepett minden egyes válasz, ugyanis így, 11 kilóval könnyebben vagyok 93-94 kiló között! :(((((( Tudom, iszonyúan sok, borzasztóan is érzem magam miatta. Nyilván sosem leszek 50 kiló, teljesen mindegy, nézhetek ki akár 40-nek is, a súlyom sosem lesz olyan kevés, teljesen más a csontozatom, az egész testfelépítésem. Soha nem hitték el az orvosok sem, hogy ennyi vagyok, sőt, nem rég 105,6 voltam, ahogy említettem is... egymás után álltak rá ők is, hogy biztosan jó-e a mérleg, haha. Mondjuk nem is az a cél egyébként, hogy 50 kg legyek, 58-60 között szeretnék megállni majd.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Tényleg hihetetlen, hogy ennyi vagy!
Vagy egy nagyon jól sikerült, előnyös képet tettél fel :)
Akkor rád különösen igaz, hogy ne a kilókat méregesd, hanem a tükröt nézd. Az számít, hogyan nézel ki, és nem az, hogy mennyit mutat a mérleg.
Nekem nem. 85 kg-t akartam írni. Mondjuk így is mellélőttem bőven.
Ha nem pózolnál be ennyire "jól", akkor látni lehetne, hogy bizony van mit leadni. A hasad elég nagy.
Szerintem nagyon csinos vagy. Bár ennyi kilóval ez valóban elég hihetetlen és fura.
Nem látszol egyáltalán ennyinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!