Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak nézek ki?

Hány kilónak nézek ki?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon kövér vagyok, de alakulok azért, május eleje óta 11 kilót fogytam, és folytatom tovább, nem fogom feladni. Sajnos pajzsmirigy alulműködésem van, ami miatt 2 éve koromra már 21 kiló voltam, természetesen évről évre gyarapodtam, ellenben senki nem foglalkozott soha vele. Most kaptam gyógyszert végre, és nagyon jól haladok, szóval jól érzem magam! :) Épp ezért kérlek titeket, ne törjétek le a lelkesedésem és a sikerélményem bántó hozzászólásokkal, amúgy sincs túl sok önbizalmam, épp ez miatt.

Ami még fontos lehet: 171-172 cm magas vagyok. Köszönöm szépen előre is!

[link]

[link]

2015. júl. 29. 11:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én is olyan 70-80 közé tennélek.De ilyen keresztbe csíkos ruhát ne vegyél fel,mert borzasztóan szélesít,kövérít.
2015. júl. 29. 11:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is 75 kilóra tippellek.
2015. júl. 29. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Lesz megfejtés? :)
2015. júl. 29. 12:09
 14/25 anonim ***** válasza:
Mindeki mondja itt, hogy csinos vagy, stb., ami igaz is, de ha megengedsz egy kritikát: szerintem lenne miből fogynod, és az ilyen ruhákat hanyagold, nem állnak jól. Így kinézel vagy 70-80 kilónak, azért egy normális szettben lehet csak 60-nak mondanak. Folytasd amit elkezdtél mert jó úton haladsz, csinos, nőies nő vagy, hajrá!
2015. júl. 29. 12:18
 15/25 A kérdező kommentje:

Iszonyúan meglepett minden egyes válasz, ugyanis így, 11 kilóval könnyebben vagyok 93-94 kiló között! :(((((( Tudom, iszonyúan sok, borzasztóan is érzem magam miatta. Nyilván sosem leszek 50 kiló, teljesen mindegy, nézhetek ki akár 40-nek is, a súlyom sosem lesz olyan kevés, teljesen más a csontozatom, az egész testfelépítésem. Soha nem hitték el az orvosok sem, hogy ennyi vagyok, sőt, nem rég 105,6 voltam, ahogy említettem is... egymás után álltak rá ők is, hogy biztosan jó-e a mérleg, haha. Mondjuk nem is az a cél egyébként, hogy 50 kg legyek, 58-60 között szeretnék megállni majd.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 29. 12:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Tényleg hihetetlen, hogy ennyi vagy!

Vagy egy nagyon jól sikerült, előnyös képet tettél fel :)

Akkor rád különösen igaz, hogy ne a kilókat méregesd, hanem a tükröt nézd. Az számít, hogyan nézel ki, és nem az, hogy mennyit mutat a mérleg.

2015. júl. 29. 12:20
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem. 85 kg-t akartam írni. Mondjuk így is mellélőttem bőven.

Ha nem pózolnál be ennyire "jól", akkor látni lehetne, hogy bizony van mit leadni. A hasad elég nagy.

2015. júl. 29. 12:21
 18/25 A kérdező kommentje:
Az elsőn egyáltalán nem is pózolok, az utcán is így állok kb, vagy bárhol máshol alaphelyzetben. A másodikon valóban pózolok kissé, de látszik is a hasam, nem rejtegetek semmit. Ráadásul egy keresztben csíkos, passzos ruhában vagyok, ami általában nagyobbnak mutatja az embert, ahogy fentebb írták is ketten. Senki nem mondhatja szerintem, hogy optikailag akartam volna lefaragni néhány kilót. :)
2015. júl. 29. 12:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon csinos vagy. Bár ennyi kilóval ez valóban elég hihetetlen és fura.

Nem látszol egyáltalán ennyinek.

2015. júl. 29. 12:32
 20/25 anonim ***** válasza:
90kg-nel tippeltelek volna mer hasonlo a testalkatom es en vagyok 89kg most picit vekonyabb combokkal..en 106kilorol indultam marciusba
2015. júl. 29. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!