Hány kilónak nézek ki?
Tudom, hogy nagyon kövér vagyok, de alakulok azért, május eleje óta 11 kilót fogytam, és folytatom tovább, nem fogom feladni. Sajnos pajzsmirigy alulműködésem van, ami miatt 2 éve koromra már 21 kiló voltam, természetesen évről évre gyarapodtam, ellenben senki nem foglalkozott soha vele. Most kaptam gyógyszert végre, és nagyon jól haladok, szóval jól érzem magam! :) Épp ezért kérlek titeket, ne törjétek le a lelkesedésem és a sikerélményem bántó hozzászólásokkal, amúgy sincs túl sok önbizalmam, épp ez miatt.
Ami még fontos lehet: 171-172 cm magas vagyok. Köszönöm szépen előre is!
Egyáltalán nem vagy kövér. Ha szerinted kövér vagy, akkor valami gond van a fejedben és már testképzavaros vagy. Teljesen normális az alkatod, se nem sovány, se nem kövér.
Nem túl jó a kép, mármint nem látszik rendesen, de amennyi látszik, az alapján, jó alakod van, formás, csinos.
A kilók nem számítanak és sokszor félrevezetőek, az számít, hogy hogyan nézel ki, nem hogy hány kiló vagy. Van aki vékonyabb, kevesebb kiló, mégis rosszul néz ki, mert nincs jó alakja. Van, aki kicsit erősebb, nehezebb és mégis tök jól néz ki, mert arányos, jó a formája.
De ha muszáj, akkor olyan 58 kg körül lehetsz.
58 kg?
... Szerintem te nem látsz jól.
Minimum 70 kg vagy, de szerintem közelebb vagy a 80-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!