Szerintetek mennyit tudnék leadni ennyi feleslegből, mint ami a képen látható? És kb. hány kilónak nézek ki? (166 cm)
Figyelt kérdés
Már egy ideje fogyókúrázom, és eddig nem sok a mínusz kiló, éppen ezért szeretném folytatni. Szerintetek még mennyit tudok egészségesen leadni? [link] 2014. jún. 22. 12:56
1/7 anonim válasza:
Olyan 60 lehetsz, 5 kiló még lemehet, de inkább izmosítani formásodni kéne, mert az alap teljesen jó!
2/7 anonim válasza:
Ebből nem tudom, hova akarsz fogyni...
3/7 anonim válasza:
Egyetertek az elsovel. Zsirbol meg vagy 5 kilo, aztan szedhetnel fel ra nemi izmot is.
4/7 anonim válasza:
én vékonyabb vagyok mint te és 70 kg vagyok,163 centivel.
5/7 anonim válasza:
A súlyt nem tudom megtippelni, nem vagyok jó benne. :) De én is inkább amellett vagyok, hogy kis izom kellene még és akkor formásabb leszel (még ha esetleg súlyra több is).
7/7 anonim válasza:
Én nem is tudom mit csinalneknotomomben ha ilyen alakom lenne!! 12 eves lany vagyok 163 cm 110 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!