Körülbelül mikor látható majd eredmény?
szeretnék leadni 5-6 kg-ot és ezért most kezdtem el diétázni és sportolni ( heti 3-szor futás , heti 2-szer torna ).
mikorra várhatom már hogy fogytam?
és heti egyszer lehet bűnöznön? pl.: a vasárnapi ebéd után egy szelet torta? de nem több tehát a többi nap semmi édesség.
Amikor én elkezdtem tornázni egy hosszabb sportmentes időszak után és felszedtem vagy 10 kiló pluszt, akkor heti 3-szori torna után már a 2. héten feszesebbnek láttam magam a tükörben. Tehát elég hamar van eredmény, igaz, ennyi idő elteltével még nem szembetűnő. Én azt mondanám, hogy 1-1,5 hónap, miután lényeges változásokat lehet látni, és a környezetedben megjegyzik majd, hogy ,,jé, te hogy lefogytál!". :)
5-6 kg gyorsan lemegy egyébként, ha tartod magad a heti 5-szöri mozgáshoz és a vasárnapi nasihoz. :) (Én többször is eszem pár kocka csokit sajnos, de mozgás mellett így is tudok fogyni!)
hidd el nem fogok koplalni mert
1. anya nem engedi (tudom hülyén hangzik , de tényleg)
2.nem is birnám ki hogy éheztetem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!