Egy napra 1300 kcal sok egy 75 kilós,164 centis lánynak, aki heti 2-3 órát mozog intenzíven?
Azt, hogy az 1300 kcal sok-e nem tudom, azonban a 75 kiló egész biztosan. A heti 2-3 óra mozgás pedig iszonyú kevés. (Naponta, esetleg kétnaponta 1-2 óra mozgás szerintem kell.)
17/F
Nem sok...
Éppen ez mutatja, hogy van rajtad felesleg, hogy 1300kcal-al el vagy egész nap:)
Mivel, a szervezeted a nap folyamán, sőőt még alvás közben is kalóriát éget.
Azért is plusz energia kell, hogy "megtartsa" az izmaidat, és a zsírt ami rajtad van:)
DE az izomnak sokkal magasabb a "fentartási költsége" mint a zsírnak, még akkor is ha csak ülsz egésznap. Pláne még akkor ha mozogsz is...
Remélem, hogy ezek után már érted, hogy miért kevés az 1300kcal(ami ezek szerint neked a normális).
"Így ebből jött ki a 1300 kalória, ami miatt olykor szenvedek"
Na látod épp ez a probléma!
Ha túl keveset eszel attól logikusan fogyni fogsz... ahogy rá állsz a mérlegre ez látható is lesz:)
Te meg boldog, hogy de jó vékonyabb lettem:)
De komolyan azt hiszed, hogy ez ilyen egyszerű?
Meg azt, hogy ez mind zsírból ment le?:)
Szerintem egy kicsit többet kéne enned:)
Oké, értem:)
De mi lenne ha nem számolgatnád folyton kalóriát?:D
Ezt örökéletedre tartani szeretnéd?:)
Honnan veszed, hogy amennyit eszel az csak 1300kcal, és hogy így valóban tartósan fogsz fogyni?
Ha kérsz egy kis csokit nyugodtan ehetsz! De nem egy egész táblával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!