Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom ha rengeteg...

Lehet valami bajom ha rengeteg húst eszek?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen nem fogyókúrázpk,hanem szálkásítok.17 éves srác vagyok.

Reggelim az általában főtt csirkemell egy mindenféle zöldséggel.Ebédem is csirkemell.Brassói.Ezt általában salátával eszem.Vacsorám meg tonhal,szintén zdségel.Étkezések között eszek gyümölcsöt minden nap.Általában szeder,dinnye,ribizli.Emellett heti 3x futok ,és szombat vasárnap edzőteremben vagyok.Nyár eleje óta csinálom Tulajdonképpen semmi baj,mert úgy nézek ki már ahogy szeretnék.75 ről lefogytam 67-re (nem túl sok ennyi idő alatt!?)És arra lennék kiváncsi hogy nem megterhelő az ilyen életmód a szervezet számára?Mert szeretném folytatni ezt az életmódot így.

2015. júl. 27. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A leírásból nem derült ki, mennyi húst eszel.

A túl sok természetesen baj, megvan a határ, ami fölött a test egyszerűen nem bírja a magas fehérjebevitelt. De ez tényleg extrém sokat jelent, amit nehéz bevinni.

Alatta, de még mindig magasan... Nos, erről megoszlanak a vélemények.

Csak mert napi háromszor eszel húst, még nincs semmi, van, aki többször teszi, mégsem túl sokat. Számold ki, hány gramm naponta.

3g/nettó testsúlykg fölé ne menj fehérjével, már ez is elég magas (én 2 fölé se mennék, bizonyos étrendekben pedig ez is sok lenne szálkásításkor is, de ez Téged nem érint), szálkásításkor ez egy tipikus felső érték testépítő oldalakon, ezt még nem szokás egészségtelennek tartani, bár vannak csoportok, akik szerint az 1 is brutál sok, na velük nem értek egyet.

2015. júl. 27. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Szamold ki hogy mennyit eszel, neked 130-140g boven eleg, folotte felesleges, kipisiled. De artani nem art.
2015. júl. 27. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
A fehérje a vizeletben kicsit sem egészséges, a normálisan működő szervezet inkább glükózzá vagy zsírrá alakítja a felesleges fehérjét.
2015. júl. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!