Jó méregtelenítés lenne, ha egyetlen napig nem eszek semmit, de rengeteg vizet és teát iszom?
Figyelt kérdés
15/L2011. márc. 13. 18:18
1/4 anonim válasza:
hát... én nem javaslom mert nagy sokk a szervezetnek hogy hirtelen megvonsz tőle minden kaját, aztán meg megint normálisan eszel... ha mindenáron méregtelenítés, szerintem fokozatosan csináld, és valamivek (zöldség, gyümölcslé) azért tartsd fenn a cukorszintedet, mert könnyen rosszullehetsz egy nap éhezéstől. Egyébként azt olvastam, hogy a méregtelenítő kúrák után még jó ideig lassabb az anyagcsere, tehát könnyebb a hízás... de van aki esküszik rá.
2/4 anonim válasza:
Ennyi idősen ne nagyon méregteleníts...max tarts egy olyan napot,amikor gyümölcsöt eszel meg egy kis salátát, de olyat ne csinálj,hogy nem eszel,még egy napra se.
3/4 anonim válasza:
Csak annyit javaslok, hogy ne igyál meg napi 4 liternél több vizet.
4/4 anonim válasza:
15 évesen nem érdemes ilyenekkel próbálkoznod. Könnyen rosszul lehetsz, ami nem vezet sehová.
Inkább ha nagyon muszáj, tarts egy lightosabb napot. Egyél egész nap gyümölcsöt, zöldséget, natúr joghurtot, natúr müzlit tejjel, igyál sok teát, ásványvizet, cukormentes üdítőt...
De ezt sem érdemes gyakran csinálnod, mert fejlődésben van a szervezeted. Ha fogyni akarsz, ajánlom az Update módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!