173 cm 70 kg vagyok. Szerintetek fogynom kéne? 17/lány
Kerülj mindent amiben liszt meg cukor van.Részesítsd elönyben a sovány husokat,csirke,pulyka,hal de ehetsz marha és sertéshust is.Ezeket persze ne olajban süsd ki.Pàrold,fözd,süsd ki sajàt zsirjàban...ehhez egyel köretnek zöldséget,abbòl lehet nyers,pàrolt,fött.Jöhet a tojàs is.Étkezz egészségesen és mozogj,sportolj,de semmiféleképp ne éheztesd magad!
(Màsodik vàlaszolò voltam)
Tehát akkor célod a fogyás?
Nézd meg a paleo táplálkozást.
A táplálkozás meg úgy az elhízás okai némileg komplexebbek annál, minthogy értelme legyen itt elkezdeni leírni mit miért és kiknek nem jó enni.
Meg aztán, én pl. elég sokat írtam, sok embernek de szinte egyiküknél sem tudhattam a valódi érzékenységeiket, így itt csak általánosságban tudunk írni.
Persze, a legtöbb ember gluténérzékeny ezért tök jó tanács, hogy ne egyen búzát meg rozst meg stb. és akkor rendeződhet a túlsúlya, de legjobb ha megtanulja az ember mitől hízhat el, és magát teszi rendbe.
Ha már úgyis van motiváció, akkor elvileg mindenki hajlandó tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!