Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen modszerekkel...

Bianka4244 kérdése:

Hogyan, milyen modszerekkel és hány nap alatt tudnak 3-5kgt lefogyni? 14 éves lany vagyok 163 cm és 65 kg, szerintetek sok? Fogynom kene vagy csak tarsam a sulyom?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 26. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogynod is kellene, és a helyes beszédet is gyakorolni. *TudnÉk!!!!
2015. ápr. 26. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:
itt nem azon volt a lenyeg...ha igen akkor szeretnek tanacsokat
2015. ápr. 26. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Hánytatás,beöntés,vízhajtó. De visszajön.
2015. ápr. 26. 18:24
 4/8 anonim válasza:
Nehogy hánytasd magad. Az egyik lány a környékünkön nagyon hamar leépült és meg is halt. Sportolj és térj át egy egészséges étrendre valamint mellőzd az édességeket. Hatékony az is ha 2-3 óránként eszel és kis adagokban.
2015. ápr. 26. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit sok a magassághoz, de nem tudom élőben milyen vagy, mert lehet, hogy tök jó arányaid vannak.Normálisan, hogy tényleg valós fogyás legyen 40 nap kb. Egészséges táplálkozás és mozgás, máshogy nem megy. Csak semmi süti, kenyér ,csoki ,chips ,üdítő ,cukrozott dolgok.Helyette sok hús,hal, zöldség, tejtermékek valamint jók még a teljes kiörlésű dolgok cukormentes müzlik és sok VÍZ. Mozgásnak meg bármi megfelel, amiben alaposan elfáradsz és szívesen csinálod. :)
2015. ápr. 26. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm..annak aki a hanytatasd mondta csinalja maga és buszke lehet magara!
2015. ápr. 26. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is pont 163 cm vagyok, és magamból kiindulva azt mondom, nem árthat fogynod, ha nem sportolóként vagy izmosan ennyi.

Én most vagyok 62 kiló, de 75-ről indultam. 4 hónap alatt fogytam 13 kilót. Szerintem 5 kilós fogyást 2 hónapra számolj, és akkor max pozitívan csalódsz.

Sportnak jó a kocogás, de nem azon van a hangsúly hanem étrenden. Hagyj el minden fajta gyorskaját, mirelit/előre elkészített kaját, konzerveket, instant kajákat, ne egyél pékárut, tésztát, nagyon zsíros húsokat, és fehér lisztet meg cukrot semmiben se fogyassz. Napi 4 kajálás minimum, rengeteg zöldség, én sok gyümölcsöt is eszem, bár van aki nem javasolja de nekem működik. Mellette esetleg görög joghurt, light joghurtok, zabpehely, csirkehús, pulyka, halak. Mivel neked nincs nagy felesleged, ezért szerintem nem kell olyan szigorúan venned, elég lemondani a nassolásról, meg ilyenek.

2015. ápr. 29. 18:51
 8/8 anonim válasza:
Semmiképp se fogyózz!!! 14 évesen fejlődő szervezet vagy. Sportolj rendszeresen, itt a nyári szünidő, most lehet menni futni. Amikor teheted menj el úszni, forró nyári napokon ideális testmozgás. Ajánlom még, hogy sok gyümölcsöt egyél, és rengeteg vizet ! Egy idő után az súlyfölösleg elkezd izommá épülni. Amúgy kamaszkorban sokan szoktak ilyesmi problémákkal küzdeni, ha nem sikerül a 2-3 kiló ne csüggedj, hanem folytatsd az egészséges életmódot, majd ki fog alakulni az izom. Volt osztálytársam hasonló helyzetben volt, mint te, de egy három hónapja találkoztunk az utcán, és nyoma sincs már a kicsit duci lánynak, mert kinőtte. :) Amúgy ez a súly meg annyira nem vészes! ;)
2015. jún. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!