Miért akar minden normális súlyú nő beteges módszerekkel lefogyni?
Ezt sugallja a média Twiggy óta, nézz csak utána.
Továbbá fogalmuk sincs mi lenne az egészséges, milyen egy valódi nő, mert a médiában csak fiatal, ránctalan, hibátlan bőrű, karcsú modelleket látni. A fogyasztói társadalom áldozatai ők. Azért van ránckrém mert keresik, és azért keresik mert van, és ha van akkor már használják. Ördögi kör ez, melyből nem igazán lehet kitörni, ha így folytatódik az észtelen reklámozási verseny. Minden apró felületen csak "tökéletes" nők néznek vissza rájuk, akkor nem akarnak normálisak lenni, nem számít, a férfiak mit akarnak. Ugyanis nem az a lényeg, hanem, hogy maguknak tessenek, az pedig egyre lehetetlenebb.
Mert nulla az önbizalmuk, nincsenek sikerélményeik, nincs egészséges önképük!
A mai gyerekek 90%-át a média neveli fel, mert a magukat szülőknek nevező férgek lesz@rják őket! Ettől úgy nő fel szegény gyerek, mint valami kis szerencsétlen állat! Nem kap egészséges önbizalmat a gyerekkorában, nem kap értékrendet, ezáltal semmiféle énképe nincs. Egy valamit akar, szeretetet, de fogalma sincs arról mi az. Azt hiszi az a szeretet, ha irigyek rá. Azt hiszi, hogy azok az emberek akik csúfolják egy kis poci miatt, azok majd szeretni fogják ha nem lesz neki! Az elfogadásért küzdd, és azt hiszi a külsején múlik!
Nekem is voltak ilyen gondjaim, 30 kilóval voltam több, mint kellene.
B@szogattak sokan, beszólogattak osztálytársak, stb. Aztán mikor látták, hogy nem jön be, nem működik, és a pofjájukba röhögtem, és ott kritizáltam őket (mert ugye mindenkit lehet) ahol a legjobban fájt, na akkor volt, hogy elsírták magukat! Aki kritizál, az ugyanilyen kis szerencsétlen önbizalomhiányos f@sz... csak ő nem magát akarja jobbá tenni, hanem másokat lehúzni!
Jó a kérdésed, tényleg. Ezen én is elgondolkodtam. Szerintem ezek a nők nem normálisak. Nekem azzal van bajom, hogy engem leszólnaik, mert eszem bármit, ami jólesik, csokit is, tésztákat. DE mellette rendszeresen sportolok, és érdekes, nem hízom. Votl hoyg abbahagytam a sportot, és rögtön jött fel a kiló. De LEHET sporttal is fogyni, hiába mondják, hogy nem.
A mai nők többségének mozogni kellene, nem őrült diétákba fogni.
Egy példa: két barátnőm. Az egyik 65 kiló, állandóan sportol, gyönyörű,feszes, formás teste van. A másik meg nem sportol, igaz, hogy 45 kiló, deállandóan azt nézi mit szabad ennie mit nem. Ha kíván vmit, nem ezsi meg, meraz már tiltva van. Hozzáteszem, a 45 kilósnak hihetetlenül csúnya feneke van: nem fezses, megereszkedett. Nadrágon keresztül nem látszik... de nem lennék a pasi helyébe, ha először meglátom...
Tényleg nem a kilók számítanak: az összkép a fontos, hogy feszes légy, arányos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!