Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Miért akar minden normális...

Miért akar minden normális súlyú nő beteges módszerekkel lefogyni?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy miért akartok villámgyorsan és mindenáron lefogyni akkor is, ha egészséges a súlyotok? Miért akartok lógó mellet, és striás bőrt szerezni magatoknak egyfolytában? Miért éheztetitek magatokat? A férfiak a melleket és a feneket szeretik. Most nem a súlyosan elhízottakról beszélek, őket megértem. De ez engem megdöbbent, ami ittvan.
2010. jan. 12. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
En azert akarok le fogyni,mert minden heten cikiznek h terhes vagyok,jol meg nott a pocim,meg ijenek.Tudom h nem vagyok tul sulyos,de mar nem birom ezt el viselni.158cm magas vagyok,es 56kilo,azert az nem annyira kover vagy igen?csak a pocimra hizok jobban,es hat latszik ,ennyi.Kis varosban lakok,es itt mindenkit minden erdekel,meg be szolnak anelkul h lenne is kozuk hozza.EZERT AKAROK FOGYNI
2010. jan. 12. 14:23
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Ezt sugallja a média Twiggy óta, nézz csak utána.

Továbbá fogalmuk sincs mi lenne az egészséges, milyen egy valódi nő, mert a médiában csak fiatal, ránctalan, hibátlan bőrű, karcsú modelleket látni. A fogyasztói társadalom áldozatai ők. Azért van ránckrém mert keresik, és azért keresik mert van, és ha van akkor már használják. Ördögi kör ez, melyből nem igazán lehet kitörni, ha így folytatódik az észtelen reklámozási verseny. Minden apró felületen csak "tökéletes" nők néznek vissza rájuk, akkor nem akarnak normálisak lenni, nem számít, a férfiak mit akarnak. Ugyanis nem az a lényeg, hanem, hogy maguknak tessenek, az pedig egyre lehetetlenebb.

2010. jan. 12. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Már aki,én speciel mindig hízni akarok,nagyobb feneket,combokat magamnak,hogy jókis izmos,feszes testem legyen.
2010. jan. 12. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Mert nulla az önbizalmuk, nincsenek sikerélményeik, nincs egészséges önképük!

A mai gyerekek 90%-át a média neveli fel, mert a magukat szülőknek nevező férgek lesz@rják őket! Ettől úgy nő fel szegény gyerek, mint valami kis szerencsétlen állat! Nem kap egészséges önbizalmat a gyerekkorában, nem kap értékrendet, ezáltal semmiféle énképe nincs. Egy valamit akar, szeretetet, de fogalma sincs arról mi az. Azt hiszi az a szeretet, ha irigyek rá. Azt hiszi, hogy azok az emberek akik csúfolják egy kis poci miatt, azok majd szeretni fogják ha nem lesz neki! Az elfogadásért küzdd, és azt hiszi a külsején múlik!

Nekem is voltak ilyen gondjaim, 30 kilóval voltam több, mint kellene.

B@szogattak sokan, beszólogattak osztálytársak, stb. Aztán mikor látták, hogy nem jön be, nem működik, és a pofjájukba röhögtem, és ott kritizáltam őket (mert ugye mindenkit lehet) ahol a legjobban fájt, na akkor volt, hogy elsírták magukat! Aki kritizál, az ugyanilyen kis szerencsétlen önbizalomhiányos f@sz... csak ő nem magát akarja jobbá tenni, hanem másokat lehúzni!

2010. jan. 12. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az baj, hogy akinek nem teszika asaját alakja - lásd elsö válaszoló - az is diétázva fogyni akar, ahelyett, hogy elkezdenen tornázni és az alakját formálni. Tipikusan a nagyobb has ellen kifejezetten használ, meg nagyon sokszor nem is nagy valakinek a hasa, hanem egyszerüen csak rossz a tartása, ha egyenesen állnak akkor rögtön eltünne a hasa.
2010. jan. 12. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
kicsit túlsúlyos de azért formás tini voltam. mindenki azzal cseszegetett , hogy fogyjak le(tanárok, barátok, rokonok) pedig akkor én boldog voltam még azzal a kis plusz súllyal is. aztán egyre több komplexusom lett amiatt, hogy cseszegettek. elegem lett és lefogytam sőt már mondhatni nagyon vékony voltam és hirtelen a rút kiskacsából jó nő lettem. a legtöbb pasinak bejöttem,elég népszerű lettem, az üzletben az összes divatos ruha jól állt, nem kellett 20-at felpróbálnom mire találtam egy rám valót ami jól is áll. máshogy néztek rám az emberek,és ez nagyon jó érzés volt.Mondjuk én vékonyan is formás maradtam, nincs lógó mellem löttyedt bőröm. az én tapasztalatom szerint a pasik azért mégiscsak a vékony de formás lányokat szeretik. a zsírpárna senkinek sem vonzó. szóval én minden nap sportolok és figyelek az étkezésre bár a súlyom pont jó és nem szeretnék mégegyszer elhízni.
2010. jan. 12. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Egyértelműen médiaprobléma. Mert azt sugallja minden, hogy így kell kinézni ahhoz, hogy az ember tökéletes legyen. Onnantól kezdve hogy nem így néz ki valaki, kezdi értéktelennek érezni magát, és az ilyen elbizonytalanodott emberekből él az összes áruház, gyógyszergyár, pszichológiai magánpraxis, gyógynövénybolt, fogyiszalon, konditerem, és még sorolhatnám. Tudatos agymosás, a tökéletesen bamba fogyasztó kitenyésztése. Zombikat nevelni az emberből, elvenni a normális értékrendjét, és meghülyíteni.
2010. jan. 12. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Jó a kérdésed, tényleg. Ezen én is elgondolkodtam. Szerintem ezek a nők nem normálisak. Nekem azzal van bajom, hogy engem leszólnaik, mert eszem bármit, ami jólesik, csokit is, tésztákat. DE mellette rendszeresen sportolok, és érdekes, nem hízom. Votl hoyg abbahagytam a sportot, és rögtön jött fel a kiló. De LEHET sporttal is fogyni, hiába mondják, hogy nem.

A mai nők többségének mozogni kellene, nem őrült diétákba fogni.

Egy példa: két barátnőm. Az egyik 65 kiló, állandóan sportol, gyönyörű,feszes, formás teste van. A másik meg nem sportol, igaz, hogy 45 kiló, deállandóan azt nézi mit szabad ennie mit nem. Ha kíván vmit, nem ezsi meg, meraz már tiltva van. Hozzáteszem, a 45 kilósnak hihetetlenül csúnya feneke van: nem fezses, megereszkedett. Nadrágon keresztül nem látszik... de nem lennék a pasi helyébe, ha először meglátom...

Tényleg nem a kilók számítanak: az összkép a fontos, hogy feszes légy, arányos stb.

2010. jan. 12. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
nem csak a kilók számítanak, a magasság is! na, meg a csontozat is!
2010. jan. 25. 17:35
 10/12 anonim válasza:
Nekem csak a combom hízik, pedig alig eszem. Mit tehetnék ellene?
2010. jan. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!