Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ab Tronic öv mennyire hatásos?...

Ab Tronic öv mennyire hatásos? Tényleg farag le vmit a hasból?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:

elvileg igen. gyakorlatilag sosem birtam 1 percnel tovabb fenntartani. baratnomnek van egy, mikor osszegyulunk nala, kinzoeszkoznek hasznaljuk poenbol az ab tronicot, foleg a ritka, nagyon eros osszehuzodast eloidezo impulzusokat :))))

en mar a gyengebb fokozatot se birom, sikitok a rohogestol es a fajdalomtol egyszerre. rem kellemetlen ahog allandoan elektromosan sokkol. vegulis hatasos, de nekunk nem sikerult olyat dokumentalni aki kello ideig fenn birta volna tartani hogy hatasos legyen (lehessen)

2010. márc. 6. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Nem hatásos, kukába való, az elkeseredett kövér emberek nagy része megvesz ilyen szarságokat, mert nem képesek felfogni, hogy csak helyes táplálkozással és sporttal lehet lefogyni. Az a helyzet, hogy te is inkább a hülyeséget választod.

kezdet voltam.

2010. márc. 6. 18:53
 3/6 anonim válasza:
nekem is van..semmit sem ér 14/L
2010. márc. 7. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi az elsö es harmadik valaszolonak!a masodik valaszt figyelmen kivül hagyom azt hiszem...
2010. márc. 9. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok.Még jó hogy kb én is annyit mondtam mint a 3., csak ő nem akart megbántani. Nekem nem áll érdekembe szépen megválaszolni ilyen kérdésre.Aki nem érti meg, hogy ezek nem jó semmire, azzal én nem tudok mit csinálni.

kezdet voltam.

2010. márc. 10. 15:17
 6/6 anonim válasza:

előzőnek:még jó,h nem vagyunk egyformák...

képzeld,szerintem szuper az Ab Tronic!:-)))

2010. jún. 10. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!