Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tűnik el már a rajtunk...

Hogyan tűnik el már a rajtunk "ragadt" zsír attól hogy hánytatjuk magunkat?

Figyelt kérdés
Igazából az a problémám hogy egyszerűen sehogy se tudok lefogyni..169cm vagyok és 67kg..egy csomó diétát csináltam már, salátákon meg gyümölcsökön élek, íntenzív sportokat űzök napi több órában. A combjaimmal es a fenekemmel vagyok nagyon elégedetlen meg egy kicsit a hasammal is. Hallottam sok sztorit arról hogy nagyon kövér emberek is fogytak hánytatással..de attól hogyan megy lejjebb a fenekük meg combjuk??? Válaszokat előre is köszönöm!

2015. júl. 25. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2015. júl. 25. 21:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszt na puszi:)
2015. júl. 25. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én is gratulálok!
2015. júl. 25. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Es en is gratulalok.

Amennyiben nem kamu kerdes,akkor irj privatban,egy bemutatkozassal kezdve,es segitek,elmagyarazom a dolgokat.)

2015. júl. 25. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor már én is gratulálok!
2015. júl. 25. 22:24
 6/10 Kill The Sexplayer válasza:
Gra...
2015. júl. 25. 22:36
 7/10 anonim válasza:
Ha kihányod a kaját, akkor nem emésztődik meg, olyan mintha nem is ettél volna. De ne csináld, mert tönkremész tőle. Gyümölcsön "élni" nem biztos, hogy jó ötlet, mert tele van cukorral. Értelmesebb táplálkozási oldalakat kéne olvasnod.
2015. júl. 25. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:

A hánytatással is kalóriadeficitet próbálnak elérni, nagyon, nagyon buta és egészségtelen módon.

Ha töméntelen gyümölcsöt eszel, túl sok lehet a kalória.

Ha nem, akkor fehérjehiányosan sportolsz, ami megint buta ötlet, a tested igényeinek elég alapos hiányáról tanúskodik.

Kivéve, ha eszel valami normális fehérjeforrást is, csak elfeledten leírni...

Olvass utána, komolyan. Ész (alaptudás) nélkül nagyon veszélyes is lehet fogyni.

2015. júl. 25. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:

A BMI testömegindex szerint súlyod NORMÁLIS!!!

De te szerintem agyilag nem vagy normális!

Szerintem keress fel egy pszichológust, plusz egy orvost is, mert ez egyenes út az anorexia és a bulémia felé!!

Egyébként azon elgondolkodtál már, hogy biztos, hogy zsíros a combod és a feneked? Mivel a sok sporttól nagyobb, mert izom rakódik rá!

Egyébként keress fel egy dietetikust is, aki összeállít neked egy étrendet! Nem mondta még neked senki, hogy MEGFELELŐ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉS RENDSZERES MOZGÁSSAL LEHET FOGYNI???

A te táplálkozásod meg NEM egészséges, hogy csak salátán és gyümölcsön élsz!

Ha meg hánytatod magad, lelked rajta, a nyár többi részét pedig a kórházi ágyban fogod tölteni!

2015. júl. 26. 07:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Rossz diéta az, ami ennyire egyoldalú, nyilván valami fogyioldalas koplalós baromságot követtél.

2. Túl sok sport is káros.

3. Testképzavar.

Hánytatással miért lehet fogyni? Nos, tönkrement fogakkal és kilyukadt nyelőcsővel elég nehéz étkezni, így természetesen fogyni fog az illető.

2015. júl. 26. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!