Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van bűntudatom ha...

Miért van bűntudatom ha megeszek egy pékarut?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja úgy döntöttem hogy le adom feles 10-15kg. 9kg nal tartok ami nagyon jó. Tornáztam eleinte de rajottem hogy a futás boldogabbá tesz úgy hogy át álltam a futárral heti 3x futok kb 3órát. Mint kiderult ludtalpas vagyok és bokasüllyedésem van és az orvos azt tanácsolta hogy hagyjam el a futást ha jót akarok magamnak. Ha pékarut vagy edességet eszem egyből Update jöhet csak szóba. Tehát sport sokszor kevés mennyiségű étel és egészséges. Ma reggel vettem 3db Update pékarut, de mikor apa haza jött hozott nekem sima pékarut egy peksegbol. Nem akartam megbántani hogy nem eszem meg és hogy én ilyet nem eszek max Updatet. Most bűntudatom van hogy megettem azt a Péksutit

Gáz ha ezért bűntudatom van...?!

2015. júl. 25. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Az elveiddel van baj. Az update péksütit megeszed, de a simát nem?! Ha már bűnözünk nem mindegy, hogy mivel? Egyed az update sütiket, ezért van rajtad most is felesleg.
2015. júl. 25. 10:18
 2/6 A kérdező kommentje:
KB havi egyszer eszek Update sütit. Azt a három db-t elirtam. És nem ezek miatt van rajtam felesleg hanem ellustultam és ennyi. Nem szoktam pékarut enni a fogyókúrák óta csak nagyon ritkán mint pl ma... És sokat köszönhetek ennek az életmódnak amit az Update diktál. És amíg valaki nem csinálja végig azt amit én vagy más hozzám hasonló addig az ne alkosson negatív véleményt.
2015. júl. 25. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, ha péksütit is eszel NÉHA és MÉRTÉKKEL. Mindent kell enni, és semmit sem szabad túlzásba vinni. Amúgy is, ha teljesen el akarod hagyni, a végén annyira fog hiányozni, hogy be fogsz zabálni belőle, ami sokkal rosszabb.

Az Update pedig szar, ha már eszel, akkor a legjobb keresned egy jó és megbízható pékséget, ahol tényleg normális alapanyagokkal dolgoznak - vagy te magad készítsd el.

2015. júl. 25. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne hagyd teljesen átmosni az agyad.
2015. júl. 25. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem azon kell agyalni, ami már megvolt, hanem azon, hogy mi lesz. Bűntudat, mert megettél valamit, van ennek bármi értelme? Megetted és kész, jólesett, örülj neki. Pár ilyen kitérővel nem lehet elrontani egy diétát, az számít, hogy egy _átlagos_ napod hogy néz ki. Én fél éve fogyok, 26 kiló mínusznál tartok, de a hétvégén egy keresztelőn telezabáltam magam sütivel és jó volt. Nem híztam semmit, egy fél kiló süteménytől amennyit hízik az ember, az észrevehetetlen a napon belüli ingadozások mellett, érdektelen, ha ezt ritkán csinálja az ember. Én fogyni akarok, nem állandóan ilyen hülyeségeken görcsölni.
2015. júl. 25. 12:48
 6/6 anonim válasza:
Szerintem minél hamarabb próbálj leszokni arról,hogy egy kis nasi miatt bűntudatod van. Ez csak rosszhoz vezethet. Étkezz egészségesen,mértékkel néha lehet kevésbé egészséges/diétás dolgokat is enni.
2015. júl. 27. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!