Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 évesen fogyózhatok? 140...

10 évesen fogyózhatok? 140 cm, és kicsit tobb mint 40 kg! Ez még elmegy?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 08:06
 1/6 anonim válasza:

Senki sem fogyózhat 10 évesen, akárhány kiló. A szervezeted fejlődésben van, minden energiára és anyagra szüksége van, amit össze tud gyűjteni, hogy majd a pubertás kori változásokhoz felhasználhassa azt. Az igazi testarányaid majd csak teenager korod végére alakulnak ki, a mostaniak nem számítanak. Egyébként testsúlyod alig 20%-kal tér el az átlagostól, ami egyáltalán nem sok. Ha minden áron szabályozni akarod az étrendedet, akkor az ne egy fogyókúrás recept legyen, hanem minden szükséges anyagot tartalmazó és az életmódodnak megfelelő étrend (pl. ha sportolsz, több csokit ehetsz).

Viszont ha ez ilyen fiatalon ennyire aggaszt téged, akkor el kellene menni egy pszihiáterhez, hogy nehogy anorrexia, vagy valami rosszabb legyen belőle felnőtt korodra. Az anorrexiásokat senki sem szereti. Még ők sem saját magukat.

2015. júl. 23. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább ne fogyózz, ne egyél annyi csokit, kekszet, beszélj anyukáddal, hogy főzzön neked egészségesebben. Nemsokára nőni, nyúlni fogsz majd, és ez a 40 kiló kevés is lesz.
2015. júl. 23. 09:44
 3/6 anonim válasza:
43%
Jezusom...
2015. júl. 23. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:

1.teljes kiorlesu szenhidrat (zabkasa reggel,szendvics a suliban is teljes kiorlesu kenyerbol legyen)

2.ha eszel pl egy joghurtot kiprobalhatnad h natur joghurtra csereled a gyumolcsos joghuruokat mert tele vannak cukorral es a natur joghurtba teszel olyan gyumolcsot amit szeretsz..maris javitottal a minosegen :) uzsonnara tokeletes

3.egyel sok zoldseget pl ebed melle fele rizs fele zoldseg fele krumpli fele rizs ,megkerheted anyudat h kevesebb rantassal keszitse a fozeleket

4.lecserelhetned a cukros uditoket szensavmentes vizre,ha teat keszit anyud inkabb edesitot tegyen bele

5.csokkentsd le a csoki keksz stb cukros edesseg bevitelt

6.mondd meg anyudnak h az ebednel teljes kiorlesu tesztat fozzon ne fehher liszteset

Hidd el eleg ha jobb minoseget eszel,noni fogsz,csinosodni a minosegi etelekkel mar nagyon sokat teszel a jovodre nezve.A legfontosabb a testmozgas.Heti haromszor vegezz valamit.10 perc futas vagy ilyesmi.Csak fokozatosan..a lenyeg h mar aznap mozogtal valamit es nem egetz nap lustalkodtal:)

2015. júl. 23. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki.Ugyan ezek az "adataim" csak 44kg vagyok.Ne fogyózz nekem is ezt mondták.

Viszont ezzekkel esetlek fogyhatsz 1-5kilót:Ne nassolj (csak néha), egyél sok egészséges ételt, hagyagolt a hízlaló kajákat és naponta mozogj (ne nagyon sokat).

Ha ezeket meg teszed fogyhatsz pár kilót.

2015. júl. 23. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam édességet enni ! Max fagyit !
2015. júl. 23. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!