Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Masnak is van hasmenese ebben...

Masnak is van hasmenese ebben a melegben?

Figyelt kérdés
mast nem tudok lenyomni a torkomon csak dinnyet meg ringlot barackot....gyumolcsoket, de h nekem olyan hasmenesem van mar masodik napja..de csak viz jon bellem..ebbe a kanikulaba fel se tudok frissulni, valami tipp a hasmenes megallitasara? az a baj h tesztafeleket nem eszem ami megfogna a szekletet.
2015. júl. 23. 07:29
 1/6 anonim válasza:
nekem is uez... banán segíthet
2015. júl. 23. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Az nem baj, hogy nem eszel tésztaféléket, de azért egyél fehérjét és zsírt is, esszenciális tápanyagok, könyörgöm. Illetve pár napig simán lehet böjtölni, de ez hosszú kánikula, hetekig ne élj így. Enni kell. Ezt nem is értem, a kánikula rám is nagyon tud hatni, de az éhségjelek és a tudat, hogy tápanyagra van szüksége a testemnek, mindig biztosítja, hogy ugyanolyan kemény legyen a harc a kalóriákkal, mint máskor. OK, nem vagyunk egyformák. Amikor nem volt se étvágyam, se éhségem, akkor is ettem, mert kell. Nem térfogatosan és mindenfélét, de a kedvenceim és a szokásos fehérjeforrásaim pár falatja igazán egyszerűen lement.

A hasmenéshez nem értek, nekem sosincs, bármilyen drasztikus életmódváltásokkal is operáljak. Azt hiszem, viszonylag jól étkezem.

2015. júl. 23. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Fertőzésed van, mosatlan vagy rosszul megmosott gyümölcstől-zöldségtől könnyű ilyet kapni.
2015. júl. 23. 15:17
 4/6 A kérdező kommentje:
kettes eszek en feherjert hust hussal meg zoldsegekkel, cs mialatt ezek a hosegek vannak nem birok, harmas valoszinuleg igen mer egyenest a farol meg bokrokrol ettem a gyumit meg zoldsegeket...ahh kegyetlen
2015. júl. 23. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Értem, de fehérjét rendszeresen kell enni... Nem hagyhatjuk ki pár hétre büntetlenül... A test nem tárolja, csak az izmokban. S egy csomó más tápanyag is jobb, ha rendszeresen van.
2015. júl. 23. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért kell mindig megmosni, amit megeszel. Bár amikor múltkor felhívtam egyesek figyelmét rá, jól lehurrogtak, hogy senkinek semmi baja nem lehet tőle.
2015. júl. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!