Mas se tud enni ebben a nagy melegben?
Nem szoktam irni, hogy mit eszek, de tegnap kivancsisagbol beirtam a kaloriabazisba. Valami 800 kaloria jött ki, plusz meg sportoltam is egy orat.
Nem ettem teli magam, de nem is voltam ehes, nem kivantam többet. Inni allandoan iszok, de enni csak "hideget" tudok, semmi etvagyam meleg kajakhoz, vagy nagyobb felfordulast igenylö etelekhez.
En vagyok csak igy ezzel?
Hát.. általában én 800-1000 kcal-on élek(én is vezetem a kaloriaáazist-t), és olyan nagy kaját csak napi 1x kívánok ebédre, utána valami könnyűt.. pl hideg dinnye a gyengém. Viszont mostanában állandóan édességet ennék, csoki, süti, jégkrém és érzem hogy ez így nem lesz jó, ma is "bűnöztem", holnap meg strandra megyek, ahol lesz minden... az is egy elrontott nap lesz, ráadásul még stagnálok is szóval csak remélni merem, hogyha a hónap maradék részében szigorúan tartom magam a diétához, akkor nem cseszem el.
19/L
1. mit kamuzol?
800-1000 kalóriával meg is haltál volna már, legalább 1800-at kell ennie egy vékony nőnek is
Meghalni? Én 4 napja SEMMIT nem eszem, te kalóriahuszár és még élek :D Egészen prózai oka van: olyan gyomorrontást kaptam egy kiba*zott hamburgertől...ne akard hogy körbeírjam, nem lenne étvágyad 2 hétig. Aztán abba lehet hogy belehalnál :D
Na szóval a témához: nem, nem tudok enni. Mert kifosom.
Sajnos én sem.
Reggelizni még tudok rendesen jóízűen akkor még éhes is vagyok, de ebédre például csak olyan kaját eszek ami langyosan is jó, meg inkább a tésztásakat eszem meg. Ma éppen a tegnapi megmaradt ebédet ettük a párommal, ami egyszerű sült pulykamell és ma örültem hogy a felét megbírtam enni és ennyi. Vacsira is én 1 vajas kiflit eszek medve sajttal, de ma egyszerűen csak a joghurtot kívántam meg.
És persze 3x annyit iszok mint egy normál napon, normál időben.
Nekem elég rendesen elveszi az étvágyamat s az éhségérzet is ritkán s gyengén jelentkezik, talán azzal van összefüggésben, hogy nem bírom a meleget és ilyenkor eléggé agyhalott vagyok, s bizonyos éberségi szint alatt nem kívánok enni.
Azért az érzésre alig evő napjaimon is beviszek vagy 1500 kalóriát, hja, hiába ebédelek dinnyét, 10 deka kesu ott van a szeren :) Vagy mikor mi. Napi egyszer azért csak meg tudok éhezni és nagyon könnyű és gyors dolog kalóriát bevinni, akkor is, ha az ember alig észleli a világot és az ízeket.
Viszont főzni alig főzök. Lecsón és dinnyén élek, bár ma spenót volt, de azt is főleg a párom vitte el munkába... Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem, jelentős részét nyersen, rám így hat a meleg.
Én aztán tudok, nagyon is.
Hamburger, pizza, fagyi kétpo..ra. Mellette túrázás a 40 fokban.
Lemozgok 1000-ret, majd betöltök 1600-ot egy ültömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!