Futás ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Futni szoktam, de msot ebben a melegben képtelen vagyok rá. Múlkor 9 után mentem , de akkor is hőség volt, bírtam 20 percig. Most addig bent dvd-re tornázom.2010. júl. 15. 08:35
1/11 anonim válasza:
hát erre nem lehet felelős választ adni
ha valaki edzett, jó fizikumú és hozzá van szokva napi szinten a fokozott igénybevételhez, akkor nem gond, de ha valami nem oké, akkor inkább ne, mert fiatalon is lehetnek kardiális problémák
2/11 anonim válasza:
anyu ilyenkor hajnalban megy ilyen 5 fele, akkor még olyan nincs olyan rekkenő hőség, bár akkor meg korán kell kelni :)
3/11 anonim válasza:
nos igen, élsportolók is hajnalra teszik az erőnléti és kondi részét az edzésüknek, de egyébként meg ha bírod és abszolút egészséges vagy, akkor még jót is tesz, ha a nagy melegben se kíméled a szervezeted, hiszen csak fejleszted magad, DE CSAKIS AKKOR HA MAXIMÁLISAN MAKK EGÉSZSÉGES VAGY !!! annyit nem ér, hogy közben összeess !!
4/11 anonim válasza:
Én este 7-kor megyek futni. Meleg van, de bírom.
5/11 anonim válasza:
én reggel 5-kor szoktam menni, és kellemes az idő :)
6/11 anonim válasza:
este fél 8 , 8 körül már azért elviselhető.
7/11 anonim válasza:
Én meg itthon futok a padon, és megy a légkondi. Így bármikor futhatok, és lehet akármilyen meleg kint. Hátránya, hogy ha esik az eső, akkor sem kereshetek kifogást. :D
8/11 anonim válasza:
Szerintem érdemes hajnalban kelni és akkor futni. Én pl. csak akkor bírom, és utána még reggel csinálom a házimunkát, hogy délután, mire átmelegszik a lakás, már csak pihennem kelljen. 3-4 nap alatt át lehet állni a korán kelésre, korán fekvésre, ilyenkor nyáron érdemes is.
9/11 anonim válasza:
sziasztok!
lenne egy kérdésem hozzátok, futókhoz (én is futok):
valamelyik nap az volt a spektrumon, hogy mindegy, hogy pl fél órát futunk, vagy sétálunk, közel ugyanannyi kalóriát égetünk el mindkettővel. Ez tényleg így lenne? Én azt gondoltam, hogy az a helyes sport, amiben kifáradunk, megizzadunk. A sétába én nem izzadok bele...
10/11 anonim válasza:
Én is láttam egy műsort, nem tudom hogy a spektrum volt-e, de valami hasonló volt a téma. Én úgy emlékszem, hogy ha ugyanazt a távot futjuk vagy sétáljuk, ugyanannyi kalóriát égetünk el. Végülis lehet benne valami, mert mondjuk 8 km-t futsz le egy óra alatt, az én súlyomban az kb 500 kalória. Ugyanezt a távot gyalog kb 2 óra alatt tenném meg, óránként a séta pedig olyan 200-250 kalória, tehát két óra alatt szintén 500. De erősítsen meg valaki ebben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!