Szerintetek van rá esély, hogy még valaha jó alakom legyen?
Azért nem tartom valószínűnek, mert már 30 éves vagyok, és már eddig is többször meghíztam, majd lefogytam, aztán újra meghíztam, és emiatt lóg a bőröm. Ez leginkább a hátamon látszik, és nagyon zavar. De utoljára a fogyással sem tűnt el, és azóta ráadásul újra felszedtem 15 kilót. Most a háj is lóg, meg a bőr is..
Aki ért hozzá vagy volt hasonló helyzetben, adna tanácsot? Tudom, hogy már nem lesz olyan feszes bőröm, mint egy 20 évesnek, de látok hasonló korú nőket, akiknek nem lóg a bőre.
Régen jó alakom volt. Már sosem lesz olyan? Vagy még van remény?
Ha lóg a bőröd jóval a fogyás után is, az nem biztató...
Amúgy még fiatal vagy, de a hízások-fogyások... Egyéni jellemzőink is mások, van, akinek rugalmasabb a bőre.
Én csak néhol plötty vagyok 38 évesen, edzetlenül, annyi lógás semmiképp nincs s nem is lesz, hogy izmosodással ne tudjam ellensúlyozni. De a Te helyedben is ezt tenném, edzenék, aztán lesz, ami lesz. Valamit nyilván segít, ha részben izmokkal töltöd ki az űrt, az izmok pedig szerintem még lógó bőrnél is emelnek valamit a kinézeten, de az erő sem árt az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!