Miért jött vissza amit leadtam?
Figyelt kérdés
2 hete diétázom: magas fehérje és alacsony szénhidrát. Napi 1400 kcal és minden nap mozgás. Első héten lement 1,5 kg és most hétfőtől napról napra jön vissza. Mi az oka?2015. júl. 22. 08:23
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg ugyanúgy csinálsz mindent,akkor ne aggódj.Másfél kiló még nem sok,annyi vizet is visszatarthat simán a szervezeted.Mensi előtt nekem is 1-2 kilóval többet mutat,vagy ha még nem voltál nagydolgot intézni.Mindig ugyanabban az időben mérd magad,és ne naponta.Ja,és nem tudom mit mozogsz,de simán lehet az izmosodástól is,mert az izom nehezebb,mint a zsír!Ne add fel,ügyes vagy!
3/4 anonim válasza:
1.éhgyomorra merj
2.ha éhgyomorra mértél és làny vagy (?) a menstruacio elott 2-3kgmal is tobbet mutathat a merleg a vizvisszatartas miatt
3.magas feherje+edzes=intenziv izomfejlodes,az izom sokkal nehezebb kesobb meg tobbet fog mutatni:) de attol meg ment le zsir(!!)
En azt ajanlom h inkabb colostokkal mert de a comb-derék-has stb keruletedet es ne a merleggel vacakolj:D :)
4/4 A kérdező kommentje:
Valoban izom fejlodott volna? Lemertem a kormereteimet, de azzal meg az a baj, hogy sose tudom ugyanott megmerni es nem pontos :(
Menstruacio utan vagyok egy hettel
2015. júl. 22. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!