Talán nem hízom vissza amit leadtam. Mindent szabad ennem?
Figyelt kérdés
Most tök jól érzem magam a bőrömben. Sikerült lefogynom 10kg-t. Sokat tornásztam meg diétáztam. Már egy ideje rendesen eszek mindent amit megkívánok.Csak nem olyan nagy adagokat.Eszek reggelit,hozok ebédet munkahelyemre,délután-este meg gyümölcs vagy valamilyen sali. Így nem hízok vissza? Na meg már nincs dugi chips, szénsavas-cukros üdítők. Csak néha egy kis nasi.Hétvégén mindig megengedem magamnak.2010. szept. 20. 09:54
1/4 anonim válasza:
Estére már csak fehérjét egyél,ne gyümölcsöt és salátát!
De ha alapvetően a fehérje-hús,tojás,túró-dominál az étrendedben,nem tudsz elhízni.
2/4 anonim válasza:
Elhízni nem, de ha egész nap fehérjével tömöd magad, az anyagcserezavarhoz, köszvényhez és egyéb remek betegségekhez vezet. Jó a sali meg a gyümölcs, mehet hozzá kis adagban néha maradék hús vagy virsli akár, de nem lehet naponta csak hússal jóllakni.
De mindenki a saját egészségéért felelős, a kérdező a sajátjáért, a fehérjezabáló az övéért, és én is a magaméért, szóval Isten ments, hogy valakit is meg akarjak győzni, csak megemlítettem.
3/4 anonim válasza:
Jól csinálod,ne edd tele magad,és nem fogsz visszahízni.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyiben számít fehérje zabálásnak,ha este gyümölcs cukor/ch/ helyett egy adag sovány túrót enne.pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!