Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csinálta már valaki azt, hogy...

Csinálta már valaki azt, hogy nem vacsorázott egy darabig? Mennyit fogyott vele?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 17:57
 1/6 anonim válasza:
100%
semennyit,csak éhes maradtam.
2010. márc. 5. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát én már hetek óta nem vacsizok, teljesen megszoktam, most már éhes sem vagyok, de még egy deka sem ment le ettől.
2010. márc. 5. 18:27
 3/6 anonim válasza:
82%
CSAK attól, hogy a vacsit elhaggyátok, nem is fog lemenni egy deka sem :) ehhez mozogni kell, anélkül nem lehet TARTÓS eredményt elérni. és át kell gondolni, mit eszünk. tizenéves korom óta egy folyamatos diéta az életem (hízásra hajlamos vagyok, és másként nem tudnám tartani az alakom), szóval kérdezzetek bátran...amúgy ha lefogyni sikerült bármilyen módszerrel, akkor is nagyon fontos az életmód-váltás. tehát nem csak addig kell sportolni amíg le nem megy x kiló, hanem utána is folyamatosan, hogy ne is jöjjön vissza. ezért olyan mozgásfajtát kell választani, amit élvezettel csinálsz, nem szenvedésként éled meg. így is lesznek holtpontok, de ezen könnyebben át lehet lendülni, mintha eleve utálattal állsz neki.
2010. márc. 5. 18:33
 4/6 anonim válasza:
az tutira nem igaz, hogy sport nélkül nem lehet fogyni! én egy évig nem ettem kenyeret, csak puffasztottat és 5-6 kilót fogytam. Szóval ha lassan is de lehet fogyni sport nélkül. Tudom, egészséges életmód, de akkor sem kell kategorizálni...
2010. márc. 5. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom manapság mindenki ezzel a módszerrel szeretne fogyni, mivel nem kell hozzá se sportolni, se diétázni:)

Pedig sokkal jobb lenne elfogadni, hogy nem igazán létezik semmilyen kis kapu, vagy csoda tipp...

2010. márc. 5. 22:57
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. márc. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!