Nyár végére fogyhatok radikális módon?
Figyelt kérdés
18 éves 187 centi magas és 103kg inkább mackósabb alkatú srác vagyok. Már nyár elején elhatároztam hogy lemegyek 90-re szeptemberig, de 3 hét tulajdonképpen kárba veszett mert nem tartózkodtam itthon és nem tudtam figyelmet szánni a diétának meg az edzésnek (jó tudom ez nem kifogás). Most itt vagyok július közepén, 6 hét maradt szeptemberig és szeretnék lemenni legalább 95-re. Ez sikerülhet látványosabban is? 4 óránként futni járok általában egy órára, a kaját pedig tegnap óta sikerült nagyon radikálisan leszorítanom (2szelet kenyér/nap), ha éhes vagyok akkor iszok 5-6 pohár vizet, akkor elmegy az étvágyam egy picit.
Köszi a válaszokat.
2015. júl. 19. 15:26
11/13 anonim válasza:
6: Szállj már le rólam. A Kérdezô a radikális útat kérdezte, èn meg válaszoltam. Én két hét alatt fogytam 12 kg-t anno napi egy almával meg egy kenyérrel, 8 évvel ezelôtt. Nem mondom, hogy egészséges volt, de nem haltam bele, el se ájultam, és 1 évig vissza se híztam, utána is csak 6 jött vissza a 12-bôl és ezt azóta is tartom. Ennek ellenére nem ezt a módszert ajánlottam neki, hanem jótékony kefírt ès méregtelenítô zöldsègeket. Tettem ezt azért mert radikálisról volt szó. Nyilván ha kipróbálja és neki nem jön be, vagy nem tetszik, vagy nem tudja tartani, akkor nem fogja csinálni. Szóval hátrább már az agarakkal és nyugi.
12/13 anonim válasza:
7: Pont azt írtam, hogy a répa meg uborkaszeleteket egész nap eheti amikor csak éhes lesz. Nem kis mennyiséget! Egy rúd uborkát meg 3-4 nagyobb répát például, de ha jól esik akár többet is. Mégegyszer: mindig enni belôle mikor megéhezik, EGÉSZ NAP, FOLYAMATOSAN. Ehhez jön az egy alma meg akármennyi kefír.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindannyiótoknak:D Nem kell vérontást rendezni, elég segítséget kaptam így is...
2015. júl. 19. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!