Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ellen mit lehet tenni?

Ez ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagy 156cm és 69kg. Szeretnék fogyni legalább 55-re, de nem tudom hogyan csináljam. Már egy jó ideje nem is nassolok, próbálok egészségesebb kajákat enni és mozgok is. Nem eszek sokat szóval nem tudom mitől lehet. Persze van izom is. Pont a múltkor láttam az egyik osztálytársamat aki 70kg és öltözött át tesire, neki kilóg a nadrágból a csípője, nagyon vastag a lába és a combja csíkos. Meglepődtem, mert csak 1kilóval több mint én, de nekem nem lóg ki, nem olyan vastag a lábam, nem vagyok csíkos. Anya is azt mondta, hogy ő jóval nagyobb darab mint én, mert az rajta zsír. De akkor rajtam mi? Hogy van ez? Én ezt nem értem. Mit csináljak?
2010. márc. 5. 13:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és kb. nyárig mennyit fogyhatok? :)
2010. márc. 5. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert az izom nehezebb mint a zsír, nézz meg egy 180cm-s 80kg-s embert aki izmos, meg egy másikat aki zsíros, elég nagy a különbség köztük. Azt, hogy mennyit tudsz fogyni, nem tudom megmondani, attól függ mennyit mozogsz, mit eszel, mennyit eszel stb.

14/F

2010. márc. 5. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!