Jó-e ez a fogyókúra módszer?
65 kg vagyok és le szeretnék adni 6-7 kg-t az alábbi módszerrel: (2-3 óránként ennék)
1. étkezés: 50g zabpehely + 1 dl tej, megfőzve
2. étkezés: 100g csirkemell + 45g rizs
3. étkezés: 100g csirkemell + 45g rizs
4. étkezés: 100g csirkemell + zöldségek
5. étkezés: a 4.étkezés után másfél órával bemelegítés után futok félórát (előtte fél órával 10 ml L-carnitine), azután 25g tejsavó fehérje izolátum (hozzáadott BCAA-val és glutaminnal)
6. étkezés: 180g túró
Szedek még multivitamin tablettát is, illetve naponta 2x teáskanálnyi lenmagolajat is fogyasztok (reggel és este).
Az lenne a kérdésem, hogy megfelelő-e ez az étrend.
Nem tudom pontosan mennyi a testzsír százalékom de bőven vannak úszógumijaim. Azokat szeretném eltüntetni és megtartani az izmaimat.
Köszönöm előre is a válaszokat 22/L
Nem rossz, de én hiányolom a gyümölcsöket az étrendedből, és az egyik csirkemell-rizses étkezést biztos, hogy kivenném, felesleges, egyhangú, és nem kell ennyi ch.
A futás nagyon jó, főleg a karnitinnel! :) De utána letolhatnál egy 20 perces tornát, mondjuk Rubint Réka új dvd-jére,akár egy has blokkot,de ha még érzed magadba az energiát, Péntek Enikőnek is vannak nagyon jó dvd-i, én futás után sokszor csinálom a Zóna Max dvd-ről a popsi-has programot bokasúllyal, fél óra, de nagyon hatásos. :)
Nagyon szépen köszönöm a sok tippet!
Azért nem eszek gyümölcsöt mert abban sok cukor van, nem ajánlott a diétához, hiába egészséges.
"marad vele aerobban és nem csap át kardióba. Mert akkor jön az izombontás"
Aki szerint kardióban bomlik az izom, hogy magyarázza azt a jelenséget, amit "sportoló"-nak neveznek? Phelps meg Usain Bolt pl. kardióban edzettek egész életükben, és lám, mégis elég izmosak....
Utolsó. Van aki fogyni akar. A sportolók már képesek aerobba nyomi azt ami másnak kardo. Meg van magyarázva!
Nem a mozgásfajta kardo hanem a pulzus miatt válik azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!