Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó-e ez a fogyókúra módszer?

Jó-e ez a fogyókúra módszer?

Figyelt kérdés

65 kg vagyok és le szeretnék adni 6-7 kg-t az alábbi módszerrel: (2-3 óránként ennék)

1. étkezés: 50g zabpehely + 1 dl tej, megfőzve

2. étkezés: 100g csirkemell + 45g rizs

3. étkezés: 100g csirkemell + 45g rizs

4. étkezés: 100g csirkemell + zöldségek

5. étkezés: a 4.étkezés után másfél órával bemelegítés után futok félórát (előtte fél órával 10 ml L-carnitine), azután 25g tejsavó fehérje izolátum (hozzáadott BCAA-val és glutaminnal)

6. étkezés: 180g túró

Szedek még multivitamin tablettát is, illetve naponta 2x teáskanálnyi lenmagolajat is fogyasztok (reggel és este).

Az lenne a kérdésem, hogy megfelelő-e ez az étrend.

Nem tudom pontosan mennyi a testzsír százalékom de bőven vannak úszógumijaim. Azokat szeretném eltüntetni és megtartani az izmaimat.

Köszönöm előre is a válaszokat 22/L

2015. júl. 16. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, ha bírod. De ha lehet inkább bringázz. Akár reggel és este is futás helyett.
2015. júl. 16. 22:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért jobb a bringázás? Csak mert amúgy nagyon szeretek futni :D
2015. júl. 16. 23:25
 3/8 SugarCat ***** válasza:
Nekem is nagyon jónak tűnik,ha megunnád a rizst,tudnám ajánlani a gerslit(árpagyöngy),vagy a bulgurt. Ezekben is kb annyi kalória van mint a rizsben,és lassan felszívódó szénhidrátforrások.
2015. júl. 18. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de én hiányolom a gyümölcsöket az étrendedből, és az egyik csirkemell-rizses étkezést biztos, hogy kivenném, felesleges, egyhangú, és nem kell ennyi ch.

A futás nagyon jó, főleg a karnitinnel! :) De utána letolhatnál egy 20 perces tornát, mondjuk Rubint Réka új dvd-jére,akár egy has blokkot,de ha még érzed magadba az energiát, Péntek Enikőnek is vannak nagyon jó dvd-i, én futás után sokszor csinálom a Zóna Max dvd-ről a popsi-has programot bokasúllyal, fél óra, de nagyon hatásos. :)

2015. júl. 18. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
1-es voltam. Mert azt írtad hogy meg akarod tartani az izmaidat. Edzettségtől függően a futás sok izmot bonthat! Többet ér akár reggel, este egy óra bringa, de ennél nem kell több! A futás azoknak való erre a célra, aki marad vele aerobban és nem csap át kardióba. Mert akkor jön az izombontás. A sebességre figyelj, bringánál és akkor ugyanúgy használ. Egy jó aerob edzés min. 40 perc, max egy óra. Ezért bringázni többet tudsz és annyival többet használ.
2015. júl. 18. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok tippet!

Azért nem eszek gyümölcsöt mert abban sok cukor van, nem ajánlott a diétához, hiába egészséges.

2015. júl. 18. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:

"marad vele aerobban és nem csap át kardióba. Mert akkor jön az izombontás"

Aki szerint kardióban bomlik az izom, hogy magyarázza azt a jelenséget, amit "sportoló"-nak neveznek? Phelps meg Usain Bolt pl. kardióban edzettek egész életükben, és lám, mégis elég izmosak....

2015. júl. 18. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó. Van aki fogyni akar. A sportolók már képesek aerobba nyomi azt ami másnak kardo. Meg van magyarázva!

Nem a mozgásfajta kardo hanem a pulzus miatt válik azzá.

2015. júl. 18. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!