Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretném adni a hasam, de...

Le szeretném adni a hasam, de nagyon nehéz valakinek valami jó módszer?

Figyelt kérdés

Le szeretnék adni a pocakból kicsit.

Elkezdtem hasizmozni szinte minden este tekerek 30-40km, de nagyon nehéz még így is.

Napi 3 eszem sok vizet iszok és édességet nagyon minimálisat.

Valakinek valami tuti jó kis módszer amivel elérhetném a célom.

2015. jún. 15. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
miket szoktál enni?
2015. jún. 15. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:

A hasizomgyakorlatok a hasizmodat erősítik, attól nem fog lemenni a pocizsír. (saját tapasztalat)

Végezz sok kardió és aerob edzéseket. Ettől hamarabb le fog menni. Keress rá a neten, vannak tornavideók tornázz velük együtt. Menj futni és úszni is, hamár itt a jó idő. :)

2015. jún. 15. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

másodiknak igaza van hogy el kellene menni futni vagy bringázni,de ugye mint mindenki tudja hogy az étkezésen múlik a fogyás 75%-a

2015. jún. 15. 21:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Változatosan nem válogatok egyedül annyi hogy a tésztát ha éppen az van akkor abból minimális többi más minden jöhet.

Bringázok szinte minden nap 30-40 km letekerek a futást is lehet elkezdem.

2015. jún. 15. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Keruld a tesztat ink egyel rizst (nem veletlenul van az h nagyon keves az elhizott azsiai) es csinalhatnal haspreseket reggelente 10szer es ezt hetente novelni. A futas tenylsg jot tenne. No meg az elottem levonel igaza vam h nagyon szamit h mit eszel. Probalj sokszor enni de kis adaggal (nuku zsir es edesseg) majd a mennyiseget csokkenteni fokozatosan ugy szukul a gyomor ;)
2015. jún. 15. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!