nem, csak vizet/ásványvizet, vagy cukormentes teát/zöldteát ihatsz. én legalábbis így csinálom, és bevált eddig:) bár sztem, ha olyan gyümit eszel, ami "fogyaszt" pl ananászt, vagy zöldséget: uborkát, paradicsomot, salátát.. akkor nem olyan nagy baj.
2010. márc. 4. 21:05
2/12 anonim válasza:
Ezt a módszert csak akkor csinálhatod, ha nem dolgozol estig, vagy éjszakai műszakban, vagy váltott műszakban.
2010. márc. 4. 21:09
3/12 anonim válasza:
Ez inkább a "lefekvés előtt 4 órában nem eszem" módszer, ilyenkor szénhidrátot ne egyél! Vagyis pont gyümölcsöt, kenyeret, zöldséget...inkább húst, vagy joghurtot, sajtot, tojást ha nagyon megéheznél!
Nekem anyám találta ki fogyókúránk idején, hogy nincs 6 után evés, ami azért volt necces mert előtte jártunk kondizni és ez annyit jelentett hogy olyan du. 4 után már nem ehettem semmit! Nem volt vicces, aztán az edzőnk azt mondta,hogy ne kínozzon igenis lehet enni, csak meg kell nézni, hogy mit és mennyit! Én is 6 után már csak teázok, vagy tejeskávézok, vagy megiszok jó sok vizet!
2010. márc. 4. 21:20
4/12 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben, mert ez egymillió dologtól függ. Nem eszel este 6 után oké - de mit ettél egész nap? Mert ha zsíros, szénhidrátos ételt, akkor semmire nem mégy már ezzel aznap. Viszont ha csak két kiflit, akkor ehetsz szinte bármit este 9-kor is, mert a kiéheztetett szervezet mindent energiává fog alakítani. Vagy mi van, ha éjszaka dolgozol? Vagy ha semmit nem mozogsz egész nap, vagy éppen ellenkezőleg, egész nap mentél, mint a mérgezett egér, esetleg sportolsz is... szóval van lehetőség bőven.
2010. márc. 4. 21:47
5/12 anonim válasza:
Szoval este hat utan nem jo bevacsorazni,ez persze nem azt jelenti hogy haromnegyed hatkor epp vegeztel egy fel disznoval...Hat utan is lehet enni gyumolcsot vagy valamilyen salatat,en ma osszevagtam paradicsomot,fejes salatat osszekevertem harom kanal kefirrel es egy piritoskenyerrel,mondjuk en dietazok es nap kozben sem eszek sokat.
2010. márc. 4. 22:24
6/12 anonim válasza:
Este 6 után azért nem szabad enni, mert a szervezetnek este/éjjel regenerálódni kell, ha ehelyett emészt, az nem jó. Viszont ez nem fogyókúrás módszer, fogyni nem fogsz tőle, max. nem hízol. Ez a szabály elvileg mindenkire vonatkozna, nem csak a fogyózókra.
2010. márc. 4. 22:47
7/12 anonim válasza:
Ehetsz, de másnap ;) xd
2010. márc. 4. 23:28
8/12 anonim válasza:
Ez jó módszer, egészítsd ki azzal, hogy nem a napszakokhoz, hanem napi ritmushoz igazítod, szénhidrátot inkább az elején, aztán később fehérjét, mindehhez rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, lefekvés előtt pedig csak könnyen emészthető, minimális tápértékű dolgokat.
Nálam az volt a teljes módszer, hogy reggel szénhidrát, délben hús, este saláta, és mindenhez egy fej saláta vagy egy csomó retek, uborka, stb.
2010. márc. 5. 03:20
9/12 anonim válasza:
Ez marhaság, mint minden merev és differenciálatlan szabály. Csak arról van szó, hogy le kell a kaját mozogni, és nem teli hassal aludni, és a gyomrodban átlagosan négy órát van a táplálék. Ha én nyáron éjfélkor megyek futni, miért ne vacsorázhatnék este nyolckor is? A lényeg, hogy legyen idő kiürülni a gyomrodnak lefekvés előtt.
2010. márc. 5. 10:06
10/12 anonim válasza:
nem értem ezt az este 6 után nem evést. komolyan. én mivel 1 körül fekszem le általában 10 körül vacsorázok (persze sosem nehéz kaját, főként csak fehérjét és nem túl sokat) és egyáltalán nem hízok, sőt ha le akarok dobni 1-2 kilót akkor is ugyanígy későn vacsorázok és fogyok. nem az a lényeg mikor eszel hanem az hogy mit és mennyit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!