Annyiszor nekivágtam már a fogyókúrának, vagyis jobban mondva az életmódom megváltoztatásának, de valami mindig közbejön. Hol egy kis csoki, hol egy lustulós nap mozgás nélkül stb.. Gondoltam, ha itt összegyűlünk páran, tudjuk bátorítani egymást. :) Szóval gyertek sokan!:)
Adataim: 158 cm, 53 kg, 15/L, e-mail cím: smileeey@citromail.hu
Én is fogyni szeretnék 181cm és 65kg vagyok, bár jobban örülnék ha csak 60-62-tő lennék.
Nagynak és hájasnak tartom a combom, és a fenekem.
Bár ha nem lennék hájas, akkor akár 70 kiló is lehetnék, nem érdekelne... engem az érdekel, hogy jól nézzek ki, és ne legyek hájas:)
2010. márc. 4. 21:41
22/27 anonim válasza:
Te 158centihez 43kg akarsz? Tényleg nem vagy normális. Látom fiatal vagy még és hiába írod, nem vagy tisztában azzal amit írsz. Életmódot válthatsz, de az nem 10kg minuszt jelent. Ezzel tényleg csak azt érnéd el, anorexiásnak néznek. Ha azt mondod, hogy max 5kg az oké, még belefér. De 10?! De te tudod hogyan teszed tönkre magad. Nézz kicsit utánna, hogy a későbbi életedre ez milyen hatással lehet!
2010. márc. 4. 22:53
23/27 anonim válasza:
mikor fogja már fel mindenki hogy a súly/cm nem mindig számít??énis itt vagyok 168 centivel 52 kg-al mégis kell fogynom mert fenekemen,combomon van mit....pedig már jócskán elhagytam azt a bizonyos 58 kg-os pont jót..sőt soha nem is voltam annyi
2010. márc. 6. 00:15
24/27 anonim válasza:
...Mikor fogja már fel mindenki, hogy attól még, mert a reklámokban azt nyomják a fejedbe nap mint nap, hogy amelyik nő nem egy halálra éheztetett szikkadt kóró, az nem ember és örüljön, hogy nem lövik ott helyben tarkón - attól még nem így van?
2010. márc. 6. 08:49
25/27 anonim válasza:
Ha nem tudsz lemondani a csokiról meg sportolni kicsit naponta akkor felejtsd ela fogyást. NEM ÉRTEM, ha te nem akarod megtenni magadért, akkor miért sírsz itt nekünk???!!
kezdet voltam.
2010. márc. 6. 20:42
26/27 anonim válasza:
én 174 cm vagyok , 60 kiló--- bár erős csontozatú. sztem ilyen esetekben nem a fogyás inkább a méregtelenítés a fontos, szükséges! nekem is van egy pici itt ott, comb, fenék...de legalább van mit fogni; ) hidd el a pasik ezt szeretik! egyedül a kis narancsbőröm zavar de erre tökéletes a méregtelenítő kúra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!