Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tanácsokat kérek: 3 hónap...

Tanácsokat kérek: 3 hónap alatt hogy fogyjak le 10 kilót?

Figyelt kérdés
160cm\59kg 18\L
2010. márc. 4. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.
2010. márc. 4. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Rengeteg mozgással és szigorú diétával talán van esélyed.Ez az alkatodtól is függ!
2010. márc. 4. 18:20
 3/9 anonim válasza:
32%
szerintem a 90 napos diétával... gondolom ismered...:D csak mindent pontosan tarts be és sikerülni fog.:D mindneképp annak állj neki mert nagyon hatásos...az egyik ismerősöm 17 kg-t fogyott...:D úgyhogy sok sikert...:P
2010. márc. 4. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akarj 3 hónap alatt 10 kilótól megszabadulni, mert csak az egészséged látja kárát. Nekem is kb ennyit kell fogynom, de reális célt tűztem ki magam elé. 3 hónap alatt én max 5 kilótól fogok megválni. Ha le is fogysz a 90 napossal, egy idő után tuti vissza hízod, ha nem is mindet, de a felét biztos. Tapasztalatból mondom, mert a nővérem ezt alkalmazta, és amint elkezdett normális enni (nem zabálni, csak mindent evett egy nap szénhidrátot, fehérjét, gyümölcsöt), és a leadott kilók fele szépen visszajött. Én inkább azt csinálom, hogy napi ötször étkezem, reggeli jó kiadós, amit megkívánok, tízórai valami gyümölcs, ebéd könnyű kaja, uzsonna megint gyümölcs vacsorára is valami könnyűt. Ennyi a titka. És ha megéhezem két étkezés között akkor valami zöldséget, vagy gyümölcsöt eszem. Persze szoktam néha bűnözni is, mert különben egyszerre falnám be az édességet, ami rosszabb. Napi 1-2 kocka étcsoki, ami még egészséges is! :) És persze tornázok minden nap. 3 nap kemény súlyzós gyakorlatok, és minden reggel pilates, vagy jóga. Tulajdonképpen, csak egészségesen kezdtem élni. Ennyi a titka a normális fogyásnak, szerintem.

(Amúgy én 169 cm és 66 kg vagyok még, de szépen lassan le fog menni!(:)

2010. márc. 4. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Járj kemoterápiára ütődött ;)
2010. márc. 4. 23:33
 6/9 A kérdező kommentje:

nem tudom miért írjátok azt, hogy sehogy.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__63..

ebben a kérdésben leírták, hogy 8-10 kgot 2-3 hónap alatt le lehet fogyni. most akkor mi az igazság? már itt is írnak össze vissza mindent. :S:S

2010. márc. 6. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, többet is, de úgy fogsz kinézni mint egy aszaltszilva. Ne siesd el, mert a bőröd nem tud alkalmazkodni a fogyáshoz. és egészségtelen is de nem kicsit. Elég sok oldalon írnak módszereket amik tényleg jók, ötzvözd(sok gyümi sok folyadék egészséges kaja stb, meg persze sok mozgás) és menj kocogni a legjobb testformáló és még jól is érzed magad tőle ha belejössz:)
2010. márc. 6. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
12 hét alatt 10 kiló szerintem lazán meglehetNE, ha betartana mindent, amit viszont már erősen kétlek, az emberek 95%ának gyenge az akarata.
2010. márc. 6. 18:50
 9/9 anonim válasza:

én három hónap alatt 13 kilót fogytam!

Rengeteget mozogtam és nagyon keveset ettem! De ezt nem ajánlom senkinek mert nagyon megszenvedtem...

Sportolj sokat és este már ne nagyon egyél!

2010. márc. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!