Mennyit fogyhatok ezzel 1-2 honap alatt? Csak rendes valaszokat kerek, nem "oltogatas"
Szeretnek egy ideig csak salatat es gyumolcsot enni, meg feherjet, de kis mennyisegekben.
Semmi szenhidrat, cukrozott udito, vagy edesseg, meg a husokat is kiiktatnam...
Tudom, hogy nem a legegeszsegesebb megoldas, de nagyon szeretnem, ha lemenne min 10 kilo...
18 vagyok, 156 cm es 80 kilo. eddig 85 voltam, 5 kilot adtam le a 90 napos dietaval, de nem csinaltam vegig, megallt 1 honapig a fogyas, igy jobbnak lattam, ha abba hagyom... Pajzsmirigy betegseg miatt hiztam meg, de a gyogyszer sem segitett...
Am nem vagyok formatlan, szerencsere arányos vagyok...
Pl igy tervezem az etrendem:
reggelire vmi gyumolcs, pl alma, banan
ebedre sali, sajttal, vagy gyumolcs
vacsira sali vagy gyumolcs
halat is fogok majd enni bele kb hetente 1szer...
Ilyen etrenddel mennyit lehetne fogyni?
(ha idom engedi tornaszni is kijarok)
ez nem jó
reggelire egyél zabpelyhet jogrhuttal
tízóraira egyél gyümölcsöt
ebédre a saláta jó, de egyél hozzá husokat is (mindig máshogy elkészítve, pl paprikás csmell roston, gombával, paradicsommal rakott sovány sertés grillezve, fűszeres csmellkockák párolva, sült csmell babban, lencsében sütve stb, így nem lesz unalmas, mellé párolt zöldséget is egyél ne csak salátát és 1-2 szem főtt krumpli, vagy rizs mehet hozzá ugyanígy a mozzarella sajt, tojás, halak is jó választás
uzsonnára edd a salátát vagy gyümölcsöt
vacsorára túró, kefír, joghurt, hús, hal, tojás és hozzá a zöldségek
szerintem 30 kg is lemehetne, de nem bántásnak szánom..
egészséges fogyókúra, a témában rengeteg kérdést-választ olvsahatsz, amit te írsz az koplalás, és 1000 kcal alatti étkezés hosszú távon hízáshoz vezet, szóval egészséges fogyókúra, és kb. egy fél év alatt lefogysz.
heti 1x gyümölcsnapot tarthatsz, amikor csak gyümölcsöt eszel, kimossa a salak-méreg anyagokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!