Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 napos dinnyedieta? Probalta...

Katus05 kérdése:

5 napos dinnyedieta? Probalta valaki?

Figyelt kérdés
Egészségesen étkezem és sokat mozgok, de 9nap múlva nyaralni megyek és szeretnék jobban kinézni, szóval szerintetek érdemes belevágni? És tudom, hogy elvileg vissza kellene szednem de ha ezt : [link] csinalom akkor a cikk szerintem nem szedem vissza (az nem érdekel ha egy részét visszaszedem). Meg fokozatosan szoknák vissza a régi étrendemhez.
2015. júl. 10. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez borzasztó, elég lusta vagyok, de inkább elmegyek 5 órás teljesítménytúrára a Magas-Bakonyba étel nélkül...

Humoros amúgy:

"számtalan fontos ásványianyagot tartalmaz ez a zöld színhatás révén".

Nos, sokat nem lehet vele fogyni, de legalább kerüljük a fontosabb tápanyagokat... Oké, némi fehérjét néha engednek.

5 nap alatt, úgy, hogy még eszel is egy csomó cukrot... Nos, nem hiszem, hogy mások által szemmel látható változást lehet elérni. Ez egyszerűen túl kevés idő. Most ha pl. fogysz fél kilót (nem tudom, ez mennyire reális, de legyünk optimisták), mégis az mit ér? Fogyni nem így kell.

2015. júl. 11. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
egy újabb női magazinos agymenés...
2015. júl. 11. 06:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el, de a gyümölcs diéta nem jo, mert magas a cukortartalma, es ha a majad mar nem tudja befogadni, megy hájnak. De javítsatok ki ha hülyeséget irok.
2015. júl. 11. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: Ha kalóriadeficit van, akkor azért fogyni szokott az ember, akármi is megy akárhova (azt szoktam írni, nekem aztán mindegy, hogy az étel hájjá alakul, de utána legközelebb jön ki még több zsír a tartalékokból, hiszen energia kell). Viszont dinnyéből elég könnyű sok kalóriát enni, bár ez emberfüggő. Nekem régen ment. Ma már cukormérgezést kapnék és végigéhezném a napot, majd hagynám a csudába az egészet, de csak akkor, ha akkora agysérülésem lenne, hogy eleve elkezdeném (ehhez nekem arra van szükség, mivel ismerem magamat és a táplálkozás alapjait).
2015. júl. 12. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!