Milyen gyakorlatokat végezzek a fogyáshoz?
Azt nem mondom, hogy én mennyit edzek, mert az szánalmasan kevés... Nos, teljes testes edzést javaslom, de pl. én is szeretek beiktatni némi guggolást, hasizomgyakorlatot (fenék, comb, has, ezekre fér rá a legjobban a feszesedés, izmosodás), valamint váll- és karedzést (mert roppant esztétikus, ha kellemesen domborodnak eme izmok és szeretek súlyzózni ezekre). Amihez kedved van, ami fontos számodra, arra jó rámenni, csak a többi izmod se legyen elhanyagolva...
Nekem most gond, itt haldoklom a melegben és meg se moccanok, majd fogok valami kevés mozgásos, de kemény pilatest vagy valamit. Szerencsére a rövid, intenzív mozgást szeretem.
Nekem a kovászolni való uborka jön be, a kígyóra nyáron rá se nézek. Finom, roppanós, hámozott, belül is zöld, zsenge uborka, odavagyok érte, folyton eszem :D De eleve remek dolog a zöldség, fura, hogy van, aki nem szereti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!