Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát ajánlotok egy...

Milyen diétát ajánlotok egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 19 éves és 123kg. 133kg volt de már 10kg lement róla kb 1 hónap alatt és sokat szeretne még leadni. Heti 2x jár "edzeni" intenzív mozgást végez.

2015. júl. 6. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szénhidrátszegény. Nekem bevált.

Nagyobb térfogatú kajákat ehetsz, a fehérjétől és a zsírtól jobban eltelítődsz.

Délelőtt mehet zabpehely/teljes kiőrlésű kenyér/gyümölcs, de délután már hús, tojás, zöldség, esetleg sajtok,túró vagy cottage cheese. Iszonyat változatosan lehet ezekből főzni amúgy. főleg zöldségekkel, grillezheted őket, csőben sült zöldségek, ilyesmik

2015. júl. 6. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi majd elmondom a fiúnak amit írtál:D Én igazából lány vagyok és próbálok neki segíteni de fogalmam sincs, hogy hogyan. Én sose voltam dagi ezért jól jött a válaszod! Köszi
2015. júl. 6. 23:35
 3/3 david_mc98 válasza:
Első és legfontosabb, hogy a kalória bevitelt lecsökkenteni, szénhidrat az szükséges a szervezetnek, mert 123kg így is van rajta elég zsiradék, hogy ha vizet iszik, csak hideget igyon és napi 6litert legalább, a szervezet szénhidratból nyer energiat, ezért ezt tilos megvonni a szervezettől, h ha csak zsírból nyer energiat akár diabétesz is lehet belőlle. Ajanlott napi 4x olyan 250 g táplálék bevitele kevés zsiradékkal elkészítve, magast rost tartalmú ételekkel. Ha kávézik, dohanyzik, a cigarettat tegye le, a kávét megvigyele a napi fél adag szintjére, ne fogyasszon sok tojást, mert az növeli a koleszterin szintet, szeszes italt, energia italt semmi féle képpen ne fogyasszon, s a cukros ételeket is kerülje.
2015. júl. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!