Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy 175cm-es 16 éves lány 70kg?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 17:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

ha testépítő és éppen tömegnövelési szakaszban van akkor normális.

de ezt szerintem kizárhatjuk mert nem sok 16 éves testépítő lány van,úgyhogy szinte 100% hogy magas a testzsír vagyis hájas.

2015. júl. 5. 18:45
 12/20 anonim válasza:
A BMI indexed 22,8. 18,5-től 24,99-ig normális. Vagyis a tiéd normális :) Ne foglalkozz senkivel, egy kis husi nem árt.
2015. júl. 5. 18:52
 13/20 anonim válasza:
0%
175 cm magas, 18 éves lány vagyok, 62 kg. Szerintem figyelj oda az étkezésedre, és mozogj sokat. Én is ezt teszem.
2015. júl. 5. 18:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Szóval dagadt vagyok... Köszönöm a felvilágosítást es hogy tobb fele keppen kifejesztetek es megfogalmaztatok. Ha azt akarjatok irni hogy "hajas vagyok"akkor mar nem kell tobbszor mert mar megtettek.
2015. júl. 5. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

azért nem ugyanaz,mert a hájas és a normálistól magasabb testzsír százalék csak egészségtelen és nem esztétikus.

a dagadt viszont már beteg ember,de ahhoz ilyen magassággal nőként kellene lenned 90-100 kilónak vagy/és 35-40% körüli testzsíron.

tehát hájas vagy nem dagadt.

2015. júl. 5. 19:20
 16/20 anonim ***** válasza:
6%

és hogy normális-e azt itt bővebben kifejtik neked-

[link]

2015. júl. 5. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Gratulalok itt egy-ket valaszolonak. Remelhetoleg a kerdezo elkezd valami idiota dietat, mert itt par ember azt mondta, hogy kover, 2 szam alapjan.

Nem lehet tudni, hogy van-e rajtad par kg plusz vagy sem, csak egy kep alapjan lehetne megmondani.

Ez alapjan lehetsz teljesen jo formaban es lehetsz kicsit husis.

Az, hogy xy ilyen magason kevesebb kg es ugy is van rajta felesleg az semmit nem jelent.

Nagyon sok ember van, aki nalam kevesebb kg es ugyanolyan magas, megis sokkal zsirosabbak es ducibbnak neznek ki nalam. En izmos vagyok, ok meg tunyak.

Szoval ne a szamokat figyeld.

2015. júl. 5. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Normális. Nem az volt a kérdés, hogy ideális súlyú (bár ez nem egy fix dolog, kinek mi az) vagy karcsú... Kövérnek már nem nevezném az ilyet, hacsak nem elképesztően sorvadt izomzatú, de ez sem biztos, csak tipp.

Hogy jól néz-e ki, az a testzsírszázalékon múlik nem kicsit, de nemcsak. Van, akin 2 kiló fölösleg is elég rosszul oszlik el, pl. a páromon is, rajtam is az mind hasra kerül. Arányosan egészen más. S ott van az ízlés is, kicsiny feleslegnél az egészséget még nem különösebben érintheti a dolog. Nincs nagy gond nincs egy pici hájjal, karcsúsággal, még nem vészes soványsággal, ha egészséges az ember és így tetszik magának. Nekem speciel a finoman izmos test tetszik, bár a párom inkább csak karcsú, viszont én gyúrni akarok. De ezzel együtt nem szólok le valakit, akinek a súlya bőven normális, nem kockáztatja vele az egészségét, ésatöbbi. Jó, egy kövért se szólok le, inkább drukkolok neki, hogy fogyjon, de a fenti számok maximum egy pici felesleget jelentenek egy átlagos esetben, kövérséget semmiképp, az én fogalmaim szerint. A gyk-n felbukkanó "51 kilós vízilovak" szerint lehet akár dagadt is a kérdező, de nekik nincs realitásérzékük, viszont mindent felnagyítva látnak.

2015. júl. 5. 21:07
 19/20 anonim ***** válasza:
a kérdés az volt, hogy normális-e ez a súly, és igenis normális. van itt néhány ember (talán a builder shop alkalmazottjai?), aki szerint mindenkinek diétáznia és kondiznia kellene és folyamatosan testzsírszázalékot, kalóriát, tápanyagokat számolni, de hidd el, ha neked ehhez nincs kedved, enélkül is lehet teljes életed. az edzett test se jön be mindenkinek amúgy.
2015. júl. 5. 21:28
 20/20 anonim válasza:
100%
Ugyanezek voltak a paramétereim annó és olyan kockás volt a hasam, mint azóta sem:) Én kézilabdáztam, oda kellett a súly is. A sport abbahagyása után született 3 szép gyerekünk, most 35 évesen vagyok 60 kiló. Tényleg minden attól függ, hogy mennyit sportolsz, a 70 kilódból mennyi a zsír és mennyi az izom. A kérdésedre válaszolva pedig szerintem teljesen normális:)
2015. júl. 6. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!