Összeérő comb undi, bármit csinálok nem tűnik el, mit csináljak?
Figyelt kérdés
17/l
167cm vagyok és 56kg
Undorítóan összeérnek a combjaim.
Nem eszek pékárukat, tésztát, meg a többit.
Semmi cukros.
Napi 1200kcal eszek. Az is zöldségekből, párolt csirkéből, halból,
Tojásból, totuból áll. Napi 3l vízet iszok.
Heti 5x kocogok. Futni nem futhatók a gerincferdülés miatt, minden nap 3-4 órát szoktam túrázni, és 3x kardiót végzek. Szoktam tornázni is de semmi
Arra is gondoltam, hogy a csípőm miatt nem megy le, mert keskeny, de nem az. A csípőm:89cm
2015. júl. 4. 16:12
1/13 anonim válasza:
Mióta csinálod ezt, amiket leírtál?
2/13 A kérdező kommentje:
Olyaaan fél éve
2015. júl. 4. 16:24
3/13 Adam_Hack válasza:
képed nincs? lehet hogy ezt csak a te illúziód
4/13 anonim válasza:
168cm, 55kg vagyok, a combjaim csak a tövüknél érnek össze, de a csípőm 96-97cm; a te 89cm nem nevezhető szélesnek.
Ez alkari dolog is.
8/13 A kérdező kommentje:
Minaz undi benne? Ha ránézek rosszul leszek, rívógörcsöt kapok. 50kg an is összeért sajna
2015. júl. 4. 16:46
9/13 anonim válasza:
akkor az alá kell fogynod ha tényleg ez a vágyad, egy csontváznak se érnek össze a combjai.
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor az arcom csúnya lesz:((
2015. júl. 4. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!