A Leg Magic jó az összeérő, husisabb combok helyreállításához?
Figyelt kérdés
és hányszor kellene edzenem, mennyit?2012. ápr. 1. 14:37
1/4 Smartguy86 válasza:
Szart se ér, elárulom. Inkább járj el naponta legalább 1 órát futni. Helyileg úgyse tudod leadni a zsírt, hogy csak a combodról fogyjon. Fogyni csak egyszerre lehet mindenhonnan. És nem koplalással, hanem fehérjedús és cukormentes diétával.
Aki mást mond, az hazudik vagy el akar neked adni valami szart (pl leg magicet).
2/4 anonim válasza:
Étrend + normális edzés, ez a módszer, járj terembe, vagy valami csoportos edzésre, vagy itt a jó idő futás,bringa satöbbi csoda gép, csodaszer,csoda diéta nincs, ésszerű kiszámolt táplálkozás és kemény edzés viszont csodára képes
3/4 anonim válasza:
őszintén szólva nekem használt. ha a gyakorlatot megcsinálod (vagy legalábbis egy részét mert lássuk be nem vagyok én se egy rubint réka) és emellett figyelsz az étrendedre akkor szépen lassan lemennek a plusz kilók. én nem szeretek a szabadban futni, mert túl gyorsan elfáradok és akkor szinte elájulok. annyi biztos, hogy a futással többre mész, de a leg magic se utolsó.
4/4 anonim válasza:
Nekem van, szülinapomra kaptam.
Semmi mást nem tettem, mint kb. kétnaponta végigcsináltam az edzés felét (kb 15-20 perc) 2 hónapon belül egy mérettel kisebb lett a combom :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!