Valaki elmagyarázná ezt? Bocs ha hülyeséget kérdezek.
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom,hogy aerob mozgásoknál 30 perc után indul meg a zsirégetés. Én kb 2 honapja járok kocogni,összesen 45 percet,de ebben felváltva van gyors séta és kocogás (mostmár jelentősen kevesebb séta mint az elején).
A kajáláson nem nagyon változtattam,eddig is rendszeresen étkeztem ,cukros,zsiros dolgokat hanyagoltam.. és már lement 7 kg rólam. Most akkor mégis égeti a zsirt a szervezetem,ha nem futok sokkal többet 30 percnél,akkor is?
2010. márc. 3. 15:12
1/4 anonim 

válasza:

ezt én is igy hallottam mint te a zsirégetéssel kapcsolatban..de szerintem ez hülyeség..
Fogysz ha mozogsz...sajàt tapasztalat
2/4 anonim 

válasza:

nem kell számolgatni hogy húú én ennyit futottam lefogyok?
a lényeg az hogy mozogsz és nem lustulsz.persze lehet számolgatni kinek mi jön be
3/4 anonim 

válasza:

A zsír égetési sportolás után történik....az hogy 30perc után indul be a zsírégetés az annyit tesz hogy a szervezeted ahhoz hogy bírja a zsír raktáraidból vesz el,az a jó edzés amikor pihenő időben sem áll le a zsírégetés:)
4/4 anonim válasza:
Én pedig ezt úgy hallottam, hogy a zsírégetés alvás közben történik és amikor sportolsz akkor a szervezeted nem a zsírból merít erőt hanem az izomból és annak fehérjetartalmából. Nem véletlen mondják,hogy a fogyókúra izomveszteséggel is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!