Fel akarom adni a dietam, ti ilyenkor mit tettetek?
Figyelt kérdés
Olyan nehez, naponta mozgok, napi 1400 kcalt eszek, azt is egeszseges kajakbol, de most ugy erzem, hogy nem birom tovabb csinalni, es enni szeretnek peksutiket, tortat, stb.. Ti mit tesztek ilyenkor? Meg csak 2 hete csinalom, 5kgot szeretnek leadni, de most nagyon ram jott. Segitsetek! :(2015. júl. 3. 16:56
11/13 A kérdező kommentje:
Elmult. :D vacsoraztam, gyorsan elmentem furodni, fogat mosni, es mar nem is kivantam annyira. Azert nehez, mert van ket cernavekony kisebb tesom, akiknek csinaljak a sok kajat, mert tenyleg hizniuk kene, sot, gyakran en vigyazok rajuk, es tomom belejuk az eteleket, mikozben en eszegetem a zabpelyhem. Nem varok hirtelen eredmenyt, de augusztusra szeretnek mar lathato eredmenyt. :) Ma eldontottem, hogy nem adom fel, mert rajottem, hogy sokkal fontosabb az, amiert elkezdtem, mint az a kakaostekercs. Es gratulalok a szep eredmenyeitekhez, illetve koszonom a valaszokat, meg a "de aranyos" is kap tolem egy zold kezet! :) :)
2015. júl. 4. 13:04
12/13 anonim válasza:
13/13 A kérdező kommentje:
-7,5 kg-nál tartok az 5 helyett, es folytatom. Jol erzem igy magam, szinte megszeretettem ezt csinalni. Ezt csak az esetleges ketelkedoknek irtam le, es akik azt mondtak, kene akaratero. Van. :)
2015. aug. 22. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!