Fel akarom adni a dietam, ti ilyenkor mit tettetek?
Ezt hívják úgy, hogy az akaraterő nagy próbája. Ez a fordulópont. 5 kg nem sok. Könnyebb leadni 5 kilót, mint 10-et. Szóval most vagy soha! Hajrá! Légy erős!
Az édes ízt pótold valami egészségesebbel. Nyár van a zöldségek és gyümölcsök dömpingje. Most igazán nem nehéz egészséges fogadhoz valót találni.
Ilyenkor ennék, inkább sokat, de az étrendemen belül...
De leginkább kutakodnék, mi a csuda hiányozhat? Mert a testemnek torta bizonyosan nem kell :)
Nekem könnyű, igaz, hogy akaraterőt nem használok evéskor vagy nem evéskor, viszont életmódot váltottam, nincs visszaút :D De igen jókat eszem, dehogy akarok péksütit, sokkal jobb ételeim vannak. Torta sem kell, de tudnék sütni azt is, ha akarnék, szénhidrátszegényen.
Gondolom, a Te gasztrokörülményeid sivárabbak, mint az enyémek. Lehet, hogy változtatnod kéne.
Én januártól 24 kilót fogytam, és tudod ilyenkor mit csináltam? Annyit ettem a hőn áhított kajából ami egyszerre befér a számba. Egy falat és kész. :)
Ne sanyargasd magad, ha megkívánsz valamit edd meg. A lényeg hogy ez ritkán legyen. Ha az új étrendedet követed minden nap akkor egy-egy csalónap nem lesz végzetes. :)
Való igaz, sokan sokkal könnyebben fogynak az elején. SOKKAL. Pl. különösebb erőfeszítés nélkül lazán lemegy tizensok, majd drasztikus életmódváltással és igyekezettel semmi.
S elég rossznak tartom az egy hónapos önsanyargatást. Én egyetlen napra se vagyok hajlandó, fene se fog szenvedni meg éhezni. Inkább keresek egy jobb módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!