Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fel akarom adni a dietam, ti...

Fel akarom adni a dietam, ti ilyenkor mit tettetek?

Figyelt kérdés
Olyan nehez, naponta mozgok, napi 1400 kcalt eszek, azt is egeszseges kajakbol, de most ugy erzem, hogy nem birom tovabb csinalni, es enni szeretnek peksutiket, tortat, stb.. Ti mit tesztek ilyenkor? Meg csak 2 hete csinalom, 5kgot szeretnek leadni, de most nagyon ram jott. Segitsetek! :(
2015. júl. 3. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha a kcal-t szamolnad, akkor beleferne egy kis suti vagy torta meg ilyenek, mert ott arra alapul a diéta, hogy mindent, mértékkel. De amugy a kcal-os diétaban a makrotapanyagok is fontosak, tehát ne úgy képzeld el hogy milkaval lehet fogyozni. :)
2015. júl. 3. 17:03
 2/13 anonim válasza:
De aranyos. :D
2015. júl. 3. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezt hívják úgy, hogy az akaraterő nagy próbája. Ez a fordulópont. 5 kg nem sok. Könnyebb leadni 5 kilót, mint 10-et. Szóval most vagy soha! Hajrá! Légy erős!

Az édes ízt pótold valami egészségesebbel. Nyár van a zöldségek és gyümölcsök dömpingje. Most igazán nem nehéz egészséges fogadhoz valót találni.

2015. júl. 3. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:

Ilyenkor ennék, inkább sokat, de az étrendemen belül...

De leginkább kutakodnék, mi a csuda hiányozhat? Mert a testemnek torta bizonyosan nem kell :)

Nekem könnyű, igaz, hogy akaraterőt nem használok evéskor vagy nem evéskor, viszont életmódot váltottam, nincs visszaút :D De igen jókat eszem, dehogy akarok péksütit, sokkal jobb ételeim vannak. Torta sem kell, de tudnék sütni azt is, ha akarnék, szénhidrátszegényen.

Gondolom, a Te gasztrokörülményeid sivárabbak, mint az enyémek. Lehet, hogy változtatnod kéne.

2015. júl. 3. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én januártól 24 kilót fogytam, és tudod ilyenkor mit csináltam? Annyit ettem a hőn áhított kajából ami egyszerre befér a számba. Egy falat és kész. :)

Ne sanyargasd magad, ha megkívánsz valamit edd meg. A lényeg hogy ez ritkán legyen. Ha az új étrendedet követed minden nap akkor egy-egy csalónap nem lesz végzetes. :)

2015. júl. 3. 21:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Fuss föl a János-hegyre, aztán le vissza a Dunáig, menet közben nyugodtan beugorhatsz bármelyik cukrászdába, és leküldhetsz két hatalmas szelet tortát, garantáltan nem fogsz meghízni tőlük.
2015. júl. 3. 23:09
 7/13 anonim válasza:
egyél 2 kanál mézet
2015. júl. 4. 04:03
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
10 hónap alatt 37 kilót fogytam. Aki nem bír 5től megszabadulni és egy 1 hónapig "sanyargatni" magát az meg is érdemli.
2015. júl. 4. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 - Nincs teljesen igazad szerintem. Kövérként könnyebb fogyni, mint 5 kilót úgy, hogy fogyás nélkül is normál testtömeged van, merthogy ezeket a kérdéseket jelentős részben ilyenek teszik fel.
2015. júl. 4. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Való igaz, sokan sokkal könnyebben fogynak az elején. SOKKAL. Pl. különösebb erőfeszítés nélkül lazán lemegy tizensok, majd drasztikus életmódváltással és igyekezettel semmi.

S elég rossznak tartom az egy hónapos önsanyargatást. Én egyetlen napra se vagyok hajlandó, fene se fog szenvedni meg éhezni. Inkább keresek egy jobb módszert.

2015. júl. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!