Szerintetek milyen mozgásokat végezzek, hogy ne hízzak el, és a térdeim is helyrejöjjenek?
Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja elkezdett feszülni, néha fájni, instabillá válni mindkét térdem, porclágyulást állapított meg nemrég az orvos, azt mondta, valószínű, az x-lábak, és a folyamatos megterhelő biciklis edzések miatt, amit szinte minden nap végeztem több éven keresztül kisebb szünetekkel. Mivel mindenem a mozgás, és elhízni sem szeretnék, illetve meg akarom őrizni az izmaimat, és az vékonyságot, nem tudom, mivel helyettesíthetném az intenzív edzéseket, illetve a lábas gyakorlatokat. Az orvos a biciklizéstől nem tiltott el, de a legalacsonyabb fokozaton, magas üléssel, és magas fordulatszámon tekerve mondta, hogy úgy kéne csinálnom, de az szerintem semmit nem ér így. Hasizom gyakorlatokat is rendszeresen végzek, és nagyon szeretem csinálni, illetve, fekvőtámaszt is, falnál, talajon, de utána érzem, hogy ha ráállok a térdeimre, valami nem stimmel. Szerintetek ettől még legalább a fekvőket és a hasizmot csinálhatom+ a biciklit úgy, ahogy mondták? (ahol ugye fel van húzva a térdem behajlítva, meg levegőbe biciklizek háton. )2015. jún. 30. 09:32
1/1 anonim válasza:
Sajnos olyan mozgásformát nem tudok mondani de ha étkezések előtt megiszol egy pohár vizet illetve mikor nassolnál is iszol egy két pohárral ugy nem tudsz majd annyit enni. Ez nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!