Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves,198 cm,117 kg vagyok....

T0mi kérdése:

17 éves,198 cm,117 kg vagyok. Szeretnék a hasamról leadni egy pár kilót. Milyen mozgásokat végezzek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 19:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Már egyre inkább szégyenlem magamat hogy így nézek ki, próbálok még napsütésbe,30°C is pulóvert felvenni mert, félek hogy másnak néznek mert, "Hogy ez nem csinál semmit, csak eszik és hízik"
2013. máj. 23. 19:14
 2/4 anonim válasza:

Szia!

16 évesen 70 kiló voltam. 17 évesen 95... rám is azt mondták, hogy hízik mint a disznó csak nekem pajzsmirigy betegség állt mögötte...

Ha tudod, hogy nem eszel sokat és mégis hízol menj el egy hormonvizsgálatra!

Nekem a sját anyám se hitte el hogy nem eszek... Azt mondták zugevő vagyok...

2013. máj. 23. 19:24
 3/4 anonim válasza:

ja és hogy válaszoljak is... hagyd el a kenyeret és tésztaféléket első körben...

Vagy kérd meg anyudat hogy szendvicset suliba pl teljes kiőrlésű kenyérből készítsen... Tésztát én mindig utáltam enni, mert egyszerre marha jól lakok aztán 20 perc múlva megveszek a kajáért... így azt könnyen elbírtam felejteni...

Nincs 3 havonta tészta nálunk...

Max pizza ha nagyon ráhangolódunk...

December óta nem eszek kenyeret se tésztát és 12 kiló ment le... nem sportolok semmit...

2013. máj. 23. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor tudsz fogyni, ha több energiát használ el a szervezeted, mint amennyivel ellátod. Tegyük fel, hogy eddig 2500 kcal táplálékot fogyasztottál, és szintén 2500 kcal-t használtál fel. Az egyik lehetőség, hogy leviszed az étkezést napi 2000 kcal-ra, és így hozol létre 500 kcal hiányt. A másik lehetőség, hogy testmozgással felviszed a felhasználást napi 3000 kcal-ra, az étkezésed meg marad napi 2500 kalórián. Nagyon tömören ennyi.
2013. máj. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!