Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S.! Hogy fogyjak le a...

S. O. S.! Hogy fogyjak le a hasamról? Már egy jó ideje rengeteget sportolok meg minden, de nem megy le a hasam. ötletek?

Figyelt kérdés
has, kalória, fogyás, fogyókúra, nyár, zsír, torna, lapos has, mozgás
2013. máj. 21. 20:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit félre néztem, a kérdés alá írtam a kulcsszavakat!! Oda nem akartam semmit.
2013. máj. 21. 20:47
 2/10 anonim válasza:
Ha beletörődsz az alakodba, akkor elképesztően sokat tudsz fogyni:) egyébként ha mindenképp vakami gyakrlati módszert akaraz, csinálj sok hasizomgyakorlatot, fussál, és ne egyél semmit, ami magas cukortartalmú. Ha naponta 5x eszel, de mindig csak keveset, hamar le tudsz fogyni. csak az a lényeg, hogy egészdégesen élj, és egyél húst is:)
2013. máj. 21. 20:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy már a diétát is próbáltam (nem igazán bírtam, fagyit is ettem többször, kakaós csigát ettem) rengeteget sportolok mostanában, de én nem vettem észre semmi fogyást sem:/ Páran mondták hogy fogytam, de sajnos én semmit nem vettem észre és még mindig látok sok felesleget, főként a hasamon:S
2013. máj. 21. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
A súlyod a kalóriaegyenlegen múlik. Ha sikerül megvalósítani, hogy kevesebb energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor fogyni fogsz. Ha sokat mozogsz, de sokat is eszel, akkor nem fog változni a súlyod.
2013. máj. 21. 20:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És szerintetek az ha futok lépcsőn felfele, vagy a futás önmagában használ? + ha tényleg egészségesen eszek.
2013. máj. 21. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Helyi fogyás nincs! Változó, hogy ki honnan fogy először.

Szóval külön csak hasról fogyni nem lehet.

Napi 5 étkezés, rágcsálnivalók, cukros löttyök elhagyása. Egészséges ételek (minőségi szénhidrát, fehérje, zöldség, gyümölcs), napi 2-2,5 liter víz.

Ezenkívül ugye a rendszeres mozgás. A fogyáshoz ideális pl. az aerob jellegű mozgás, mint a futás, biciklizés stb. A futás már önmagában is jó, a lépcsőn fel-le futás is jó. Lehet akár a kettőt ötvözni vagy variálni, hogy ne legyen unalmas. Ezekkel a zsírt lehet égetni, ha ez megtörtént, akkor jöhet a felülés, hasprés és társai, mert ezektől izmosabb lesz a has. Egy szép feszes, izmos has pedig nagyon szép!

2013. máj. 21. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen-igen azt tudom hogy nincs helyi fogyás. Köszönöm szépen!:)
2013. máj. 21. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Szóval miket is eszel, ha már fogyni akarsz?
2013. máj. 21. 22:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát mostmár elkezdtem tényleg hanyagolni a cukros kajákat. Néha-néha még megeszek egy fagyit,vagy kakaós csigát..pogácsát
2013. máj. 23. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor majd csak lesz valami :)
2013. máj. 23. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!