Miért nem tudok többet fogyni?
Sziasztok!
A story igazából az, hogy fél éve kezdtem fogyózni (akkor 89 kg voltam), és mára sikerült leadni 18 kilót. Ugyanúgy betartom a diétát és a mozgást, de ezen a ponton megakadtam. Ötletek?
Ha ez számít 172 cm vagyok és 16 éves(L)
Előre is köszönöm a válaszokat!
az is lehet, hogy előzőkkel kicsit ellent mondva túl kevés kalóriát viszel be. :)
én 2 hónapja a napi 4-500 kalóriát és a szinte 0 szénhidrátos étrendet csináltam. 3 hétig az utobbi időben nem, hogy nem mentem le semmit visszajött 1 kg (nem muszáj elhinni de bizony tartottam) mellette a napi edzés. (pedig lett volna miből menni 99kg)
3 napja kezdtem a turb0 diétát, amivel beviszek napi 1000-1300 kalóriát mellette ugy 100 szénhidrát körül, mégis beinditott, 3. nap vissza esett már 1,5kg
Mondják drága de ha kiszámolod 14 napig nem eszel mást.. 2 heti kúra ugy 22-23e ft... napi 1500 ftot egy ember normál étkezéssel is megeszik talán :)
ezt a megoldást is átgondolhatod (szigoruan kell venned) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!