Miért nem tudok többet fogyni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Plusz 50 kiló súlyfeleslegem van, a fogyókúrám kezdetén azt hittem, hogy majd az elején jó sok kiló le fog szaladni, mert mindenhol azt olvastam hogy nagy súlyból az elején sokat le lehet adni. Na most ez a sok nálam max 1 kg hetente!! ennél több nem megy. (ennyire beleszólhat a pm alulműködés, illetve az ösztrogén dominancia??) 154 cm vagyok, és 99kg. 21/L2015. márc. 18. 12:45
1/8 anonim válasza:
Tökéletesen jó ütem, nem terheli meg a szervezetet !
3/8 anonim válasza:
Szia! En is nagy sulyban vagyok, jelenleg 89 kg, igaz 106-rol kezdtem. Este szinte nem eszem mar 5 utan, mas egy kemenytojast, a szenhidratokat is kiiktattam a gyorfelszivodasuakat, a kajam leginkabb zoldseg es hus+tojas es turo, de ezt is igyekszem elosztani tobb etkezesre, soha nem lakom jol, nem eszem magam ezekkel sem degeszre. A nagy sulyom miatt csak most kezdtem el sportolni, konditerem+uszas, ahol tudok lepcson gyalog megeyk fel, minden mozgaslehetoseget megprobalok megragadni, igaz nehez mert ulomunkat vegzek npi 8 es fel oraban. 37 eves vagyok es ezzel a kemeny diataval, mindennel egyutt 0.5-1kg megy le hetente. Eleite viszont tobb ment, de az csak viz es salakanyag olyankor, tehat vegeredmenyben nem rossz ez! A borod nem fog ugy megnyulni, ami nem egy hartany! A lenyeg a kitartas!!!!Sok sikert neked is! jo ez a heti egy kilo, semmi panik, a lenyeg, h ne hagyd abba!!!!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok! Főleg neked utolsó!:)) Neked is további kitartást kívánok!
2015. márc. 18. 13:45
5/8 anonim válasza:
Na csak annyit meg, hogy amikor hirtelen leszalad sok kilo, olyankor utana van hogy hetekre leall, es az nagyon kiabrandito, ezert se band.. a amsik, ne ugy kepzeld el, h nekem pl minden hetfon 1 kiloval kevesebb mvagyok, hanme va hogy hirtelen leszalad masfel ket kilo, utana szinte ugyanazt mutatja a merlegket hetig, az is idegesito… aztan ez az egesz merlegeles nagyon hullamzo, less olyan is hogy elekzd valamelyik testreszeden nagyon feltunoen latszani, nekem pl az arcomon, combomon… de a merleg ugyanannyit mutatott. Ettol fuggetlenul beteges merleg nezo vagyok, minden reggel wc utan meztelenul, mindig ugyanazon a helyen mereckedem : ) Az is elkepzelheto, hogy a nalad ez anagyhullam a kesobbiekben less amikor hirtelen mutat 3-4 kiloval kevesebbet, amikor a szervezeted radobben, hogy kenytelen fogyni. Ami nekem bejott lelkileg, egy baratnom tanacsara aki 35 kilot fogyott, hogy ne csak apro celjaim legyenek, pl: most lemenni 90 ala, aztan csak meg ezt a 3 kilot most…aztna lemenni 80 ala… mert en ha elkepzelnem hogy jesszusom, meg vagy 30 kilot le kell adnom, akkor lehet feladnam neha, de igy nincs ez astressz, hiszen csak 2-3 kilo mindig a cel !!! bocsi, ha hosszu voltam, csak nem lehet zsirbazarva elni!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Zsírbörtön.. ez egy baromi jó megfogalmazás!! Ki kell szabadulnunk, hogy végre igazán élhessünk!
2015. márc. 18. 14:28
7/8 anonim válasza:
Ha gyulladás/hormonzavar van a testedben, az gátolhatja ugye a fogyást (bár a heti 1 kiló eléggé rendben van)
8/8 anonim válasza:
Heti 1 kg az tökéletes!! Nagy súlyból az elején ami lemegy, annak a nagy része víz. De itt nem az a lényeg hogy víz menjen le, hanem hogy a testzsírszázalék csökkenjen :D Ne zavarjon, ha csak heti 1 :) Ne is akard, hogy több legyen, mert ha túl sokat fogysz rövid idő alatt, akkor lóghat a bőröd így meg legalább lesz ideje visszahúzódni :)
Kitartás ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!