Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki leírna egy teljesen...

Valaki leírna egy teljesen személyre szabott étrendet? Lent

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 167cm magas és 72kg. Kérem valaki egy hatásos, lehetőleg olcsó étrendet írjon le.
2010. márc. 2. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli:

1 szelet barna/rozsos/magvas kenyér pár szelet sonkával paradicsommal,paprikával, tea cukor nélkül

vagy

cukormentes müzli 1,5%os tejjel (mondjuk 2 dl tej+ 5 evőkanál müzli(én ennyivel jól lakok)

Tízórai: 1 joghurt vagy 1 alma vagy 1 narancs esetleg 1 banán

Ebéd: 1 kis tányér leves, lehetőleg zöldségleves tészta nélkül! Natúr csirkemell salátával vagy kis adag tört krumplival

Uzsonna: 2-3 puffasztott rizs sonkával, sovány sajttal, salátával

Vacsi: alma(próbáld ki úgy, hogy meghámozod és felvágod kis kockákra, sokkal ízletesebb és laktatóbb mintha harapod) vagy narancs vagy pár szelet sonka vagy zsírszegény túró belekeverve eperrel(a lényeg, hogy estére már keveset és alacsony kalóriatartalmút, gyümölcsből ehetsz többet, de banánt ne)

Én így 5 kg-ot fogytam 4 hét alatt. És nem éheztem.

2010. márc. 2. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az egészséges dolgok nem olcsóak. A minőségi kenyér egy kisebb vagyon. A zöldségek szintén. De hosszú távon muszáj az embernek az egészségébe fektetni. Hol lenne jobb helyen a pénz, mint magadban? Persze neked nehezebb, mert a szüleid tartanak el.
2010. márc. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!