Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt meg szabad csinálni?

Ezt meg szabad csinálni?

Figyelt kérdés
egymás után 2-3 np íznapot tartani szabad? ettől még nem kapcsolok tartalékoló üzemmódba? És miért jó a víznap?
2010. márc. 2. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Menj már a f*szba ba**meg. A sok tudatlan csicska, akik minden szart kipróbáltak, és ezt javasolják mert más már nem hatott, ezért tanácsolják. Te idióta nem lehet víznapot tartani, veszélyes lehet. Ez olyan h vegyél be egy kemény szívgyógyszert, lehet nem halsz bele, de 10 évvel hamarabb halsz meg, vagy kialakul egy betegséged. De ennyi eszed van csináld. Valamelyik kommentelőnek itt meg a végén: ha 20 kiló plusz van rajta, az is mindegy, mert a szervezet koplalás alatt az izmot bontja, mert a zsír fontosabb a szervezetnek tartaléknak, ezért azt hagyja meg. De higgyél csak a hülye libáknak, még a dietetikusra se figyelsz, mi a fa**nak kérdezel ilyet ha csak a fa**ságokat veszed ki a válaszokból???? Tessék rendes választ akartál, hajrá tedd tönkre magad! Minél kevesebb hülye, annál jobb. JUST DO IT!
2010. márc. 4. 16:13
 12/17 A kérdező kommentje:
ezzel csak magadat minősíted. Inkább te vagy az mivel a hülye fa.szok beszélnek így:D
2010. márc. 4. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha értetlenekkel beszélek. Igaza volt drugsbunny-nak, az emberek 90%a tényleg nem ért meg egy írott szöveget ha pl csúnya szó van benne. Mekkora igaza van istenem, nap mint nap tapasztalom. Te is ide tartozol, tökmindegy mit írtam, nem értetted meg a lényeget gondolom, úgyis kipróbálod a víznapot... (ezt mind mert csúnya szavakon felháborodsz, de nem vágod hogy a hülyék itt bíztatnak hogy jót tesz, annak ellenére hogy egy dietetikus személyi edző is ellenzi)Gratulálok, tényleg most már azt fogom mondani én is, hogy csináld, és élvezd az izom és víz nélküli testedet!!:):) Na jól fogok aludni...

ui:(és tudom, hogy ezt a szöveget sem fogod megérteni)

2010. márc. 4. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Épp most olvastam egy ilyen kis füzetecskét (utolsónak: DIETETIKUSOK állították össze) és abban írják, hogy a víznap azért kell, mert így tud a szervezet legjobban megszabadulni a méreganyagoktól és a fogyókúrák akkor a leghatásosabbak, ha úgy kezdesz neki, hogy előtte méregtelenítesz. Ebben 1 víznapot ír a legelső napra, de az nem egyértelmű, hogy heti 1 víznap, vagy a fogyókúra első napján van-e csak víznap.
2010. márc. 5. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak hülye orvosok is a világon, sőt a legtöbb az. Amúgy az is érdekes, hogy hétköznapi életben miért nem csináltok ilyeneket? mindenki csak fogyásnál kérdi, meg csinálja, egy átlagos "szar kajás" napon miért nem? Méregtelenítést meg szerintem máshogy is meglehetne oldani. A kérdező nem emiatt akarja kipróbálni, beláthatod.
2010. márc. 5. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:

13.40! Én mint dietetikus és mint személyi edző, kikérem magamnak ezt az ökörséget! Dietetikus olyat, hogy "fogyókúra" ki sem ejt a száján!!! Egészséges táplálkozás van, a fogyókúra meg idiótaság! Nem lehet kúraszerűen fogyni, mert ha utána visszatérsz a rossz minőségű kajákhoz akkor a duplája jön vissza!

Ha valaki egészségesen táplálkozik, akkor nem halmozódnak fel a méreganyagot, ergo nem kell méregteleníteni! Ha meg valaki finomított sz@rokon él, meg szemét kajákon, akkor azt a víznapnak nevezett marhasággal csak tetézi... Tekintve, hogy egy mérgekkel teli szervezet kevésbé ellenálló, márpedig egy ilyen víznap elég megterhelő!!!

Egyébként ezen is vitatkozhatnánk, hogy mi az, hogy a méreganyagok felszaporodnak, meg kiürülnek... Ami a szervezet számára nem felhasználható, vagy esetleg mérgező, azt a máj lebontja... ha iszonyat nagy mennyiségben megy be, akkor meg bekrepálsz. Ha szépen mérgezed magad mondjuk évtizedeken át sz@r kajákkal, akkor meg ne higgye senki, hogy 3 nap víz ivástól kimegy. Annyi tudatlanság van itt összehordva, hogy borzasztó...

Egészségesen kell élni, ha valakinek ez fontos, és meg kell tanulni táplálkozni... kész, pont.

A dietetikus személyi edző

2010. márc. 5. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, 13.40! A füzetecske címét és szerzőit meg írd már meg légyszíves! Nagyon kíváncsi vagyok...
2010. márc. 5. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!