Vékonyabb combok? Hogyan érhetem el? Milyen tornával? Mi az, ami inkább erősíti és nem szabad csinálni? 20L
Figyelt kérdés
tudom,nincs csak egy helyről fogyás, de szeretnék valami mozgást találni a vastagabb combokra.2009. aug. 21. 20:54
1/7 anonim válasza:
Mi az, hogy nem szabad csinálni? Nem tudom ezt a részt értelmezni....
2/7 A kérdező kommentje:
Pl. olyan tornát,amitől vastagabb,izmosabb lesz...azt szeretném elkerülni
2009. aug. 21. 21:18
3/7 anonim válasza:
Hát az erősítő gyakorlatokból ne csinálj sokat, fuss, vagy cardiózz, vagy aerobikozz.tekerd be fóliával közben a combod, hasonlók, nagyon sok ilyen kérdés volt már nézz körül. Sok jó tanács van.
4/7 anonim válasza:
Én combról és fenékről akartam fogyni. Elkezdtem futni, és vékonyabb lett kicsivel a combom. Mondták, jó, ha csinálok combra külön gyakorlatokat. Elkezdtem kitöréses gyakorlatokat csinálni, és a combom szép feszes lett, de izmosabb. A tornát abbahagytam , azóta csak futok. Most meg vagyok vele elégedve.
5/7 anonim válasza:
már bocs de elég buta kérdés. minden testmozgással izmosodni fogsz, a zsír helyét az izom veszi át, persze ettől még lehet vékonyabb is, attól függ, hogy most milyen a combod, kövér vagy-e? az izomtól lesz szép formás a lábad, a vékony pálcikalábak nem szépek.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok kövér,csak a combomra rakódik a felesleg:-(((
2009. aug. 22. 17:40
7/7 anonim válasza:
Ne csinálj alacsony ismétlésszámú, lassú "gyakorlatokat" nagy ellenállással szemben.
Combra legjobb a szobabicikli: úgy állítsd be, hogy ne lassan tekerj magas fokozaton vele, hanem gyorsan alacsonyabb fokozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!